Woonaccessoires

Woonaccessoires

Je hebt zoveel keuze uit accessoires voor in huis. Je hebt de Action, de Kwantum en zelfs op Ali Express kun je accessoires voor in huis bestellen. Ik vind dat je ze wel nodig bent in huis om een beetje gezelligheid en warmte te creëren.

Toen wij net gingen samenwonen, had ik me nog niet verdiept in accessoires. De meubels vond ik eerst het belangrijkste. Eenmaal gesetteld en wel, maar toch ontbrak er iets. De accessoires, dus. Als je dat niet in huis hebt, vind ik het enorm kaal en koud overkomen. Mijn moeder had me beloofd om nog voor mijn verjaardag te gaan shoppen voor het nieuwe huis. Op naar de woonwinkels voor leuke spulletjes voor in huis. Ik liep tegen verschillende dingen aan, ik was niet de moeilijkste. Ik vond alles wel leuk. Mijn moeder is best wel creatief in dat soort dingen -in wat niet? – dus die heeft ons huis leuk aangekleed met spulletjes.

Nu ik al eventjes samenwoon, merk ik dat ik ook steeds meer met de inrichting en de aankleding van het huis bezig ben. Zoals ik eerder al vertelde, is ons huis voornamelijk landelijk ingericht. Witte kussentjes, schapenvachtjes etc. Nu wij gaan verhuizen naar ons koophuis, wil ik qua inrichting en accessoires wat meer naar de industriële inrichting met een vleugje landelijk. De meubels zijn landelijk, dus dat houden we ook zo. Maar de accessoires gaan richting het industriële. Ondertussen heb ik al wat leuke spullen kunnen scoren, maar dat zit al netjes verpakt in de dozen – het liefst stal ik nu alles uit en hang ik alles op, maar is niet echt handig als je bijna gaat verhuizen -. In onze huurwoning staat alles nog netjes te plek omdat ik de gezelligheid er nog even in wil houden. Hieronder een paar foto’s van de accessoires die nu in de woning staan. Als wij eenmaal over zijn naar onze nieuwe woning, zal ik een nieuw artikel schrijven met de nieuwe accessoires.

Hebben jullie nog tips of musthaves voor industriële accessoires? Laat het even weten in de reacties!

Bedankt voor het lezen!

 

 

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?