Wij worden papa en mama!

Wij worden papa en mama!

Zooo, na een tijdje afwezig te zijn geweest op mijn blog, mag ik het nu eindelijk met jullie delen. Als alles goed mag blijven gaan, verwachten wij in februari 2019 ons eerste kindje. Dit is ZO bijzonder om mee te mogen maken!

Zelf kunnen we het niet helemaal geloven dat het nu écht zo is. De wens was zo groot en liet zich even op zich wachten. Maar dit keer gaat het goed en zijn we ein-de-lijk de eerste 12 weken voorbij. Of te wel, het bekende eerste onzekere trimester. Dit waren 12 zenuwslopende weken, omdat mijn eerste zwangerschap helaas niet goed is verlopen. – hier later meer over –

Ik voel me nu ontzettend goed, tikkeltje vermoeid, en geniet nu met volle kracht. De komende maanden ga ik jullie meenemen in mijn zwangerschap, maar ga nu eerst genieten van alle lieve reacties die binnenkomen!

Liefs, Esmee

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?