WELKE APPARATUUR GEBRUIK IK VOOR MIJN BLOG?

WELKE APPARATUUR GEBRUIK IK VOOR MIJN BLOG?

Inmiddels heb ik alweer 177 artikelen geschreven op mijn eigen site en daar ben ik best een beetje trots op. Ik krijg maandelijks tussen de 1000 en 2000 bezoekers, wat ik enorm leuk vind. Mijn artikelen gaan met een stijgende lijn omhoog, maar dat is niet gelukt zonder deze apparatuur..

MACBOOK AIR

Toen ik begon met bloggen, deed ik dat op mijn oude school laptop. Ik merkte dat ik sneller wilde dan dat de laptop wilde en door zijn grote formaat, was het niet heel handig om hem ergens mee naar toe te nemen of hem makkelijk op schoot te nemen. Dus daar moest verandering in komen vond ik zelf. Doordat ik altijd al fan ben geweest van Apple, leek het mij verstandig om het dan nu ook goed te doen. Ik schafte de Macbook Air aan, wat een rib uit mijn lijf was, maar nog wel steeds elke dag blij mee ben. Ik vind het heerlijk om stukjes te schrijven door het fijne toetsenbord en ik vind het vooral makkelijk om hem ergens mee naar toe te nemen. Dit is die rib uit mijn lijf wel waard zeg maar.

IPHONE X

Ook mocht ik van mijzelf ook een nieuwe telefoon uitzoeken en toen koos ik voor de iPhone X. Ik had altijd een iPhone 7plus en was dol op die camera. Met de nieuwe portretfunctie kun je de mooiste foto’s maken en daar maak ik nog steeds uitgebreid gebruik van. Ondertussen heb ik dus nu de iPhone X wat in camerafunctie nog net iets beter is dan de iPhone 7plus.

NIKON D3400

Een jaar geleden kwam Danny met het idee om een spiegelreflexcamera aan te schaffen. Voor privé situaties, maar ook voor het fotograferen van voorwerpen voor mijn blog. Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik deze iets minder gebruik, omdat het makkelijker is om mijn telefoon er snel bij te pakken. Wel wil ik het fotograferen mét spiegelreflex wat meer gaan oppakken, dus dan zal ik mijn telefoon wat vaker laten liggen. Ik ga me de komende tijd eerst wat meer verdiepen in de fotografie en wie weet krijg ik er dan wel een nieuwe hobby bij..

Ik ben heel benieuwd wat mijn mede – bloggers gebruiken voor het bloggen. Je kan natuurlijk ook prima met een normale laptop werken of gewoon foto’s maken met een telefoon. Maar ik ben nogal een tikkeltje perfectionistisch, dus daarom wil ik het zo mooi mogelijk proberen te maken..

Bedankt voor het lezen!

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?