Verhuizen | Hoe is het gegaan?

Verhuizen | Hoe is het gegaan?

Zoals jullie al konden lezen in de laatste plog, zijn wij eindelijk verhuisd! Mega blij ben ik. Alles is goed gegaan en op een gegeven moment liepen we voor op de planning – yes, esmee en haar lijstjes-. Bij de vorige verhuizing hadden we een iets te strakke planning, gelukkig hielden we daar nu meer rekening mee! 

Doordat we de sleutel iets eerder dan verwacht kregen, konden we ook alvast beginnen – logisch ja – Ideaal, als je een paar dagen meer de tijd hebt dan dat je planning aangeeft. – dus planning de prullenbak in, heel lastig voor mij 😉 – Gelukkig kon ik nog een extra middag vrij krijgen van mijn werk zodat ik ook gelijk kon beginnen. De eerste dagen hebben we de muren geverfd en behang gescheurd. Op woensdag zijn we daarmee begonnen en 2 dagen daarna was de beneden verdieping zo goed als af – op wat afwerkingen na-. Doordat we optijd klaar waren met de dingen die gedaan ‘moesten’ worden, kregen we ook tijd voor andere dingen die we eventueel in de toekomst zouden willen doen. Zo kwamen er op zolder schuifluiken om spul op te bergen en werden de trapleuningen goed aangepakt. 

Telkens als wij van de flat naar het nieuwe huis reden, duwden we de auto helemaal vol met dozen zodat we dat niet meer op de verhuisdag hoefden te doen. De dag voordat we het ‘grote’ spul gingen verhuizen, hadden we alles klaar. Alles schoon in huis en toen konden we even met de voetjes omhoog. De volgende dag waren de verhuismannen -liefde voor de familie- er op tijd bij. Alle spullen werden binnen 3 uur overgebracht en konden we de rest van de middag lekker inrichten en chillen! 

Al met al, een hele geslaagde verhuizing. Binnen 10 dagen hebben we dit allemaal gedaan. Niks zat tegen, terwijl dat bij de vorige verhuizing wel anders was!

Mijn gouden tip voor een verhuizing; plan genoeg tijd in. Alles gaat dan veel relaxter!

Bedankt voor het lezen! 

X’
Esmee

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?