Tag | Persoonlijk

Tag | Persoonlijk

Door mijn website weten jullie al best veel van mij omdat ik vaak verschillende dingen met jullie deel. Natuurlijk zal ik niet alles delen wat er in mijn leven speelt, maar het grootste gedeelte dus wel omdat ik het fijn vind daar over te schrijven. Voornamelijk over onze kinderwens, zwangerschap en Lynn, maar ook zijn er persoonlijke stukken online gekomen. Vandaag beantwoord ik de volgende vragen, zodat jullie nog meer van mij te weten komen. 

| Persoonlijk |

1. Waar ben je op dit moment aan verslaafd? 
Poeh, we beginnen gelijk met een lastige vraag. Ik ben nog steeds wel redelijk verslaafd aan mijn telefoon. Eerder schreef ik daar een artikel over en met tips om het af te bouwen (KLIK). Maar tot nu toe is dat nog niet helemaal gelukt. Sinds de geboorte van Lynn is het wel een stuk minder geworden, omdat je veel met haar bezig bent en eigenlijk geen moeder wilt zijn die continue op haar telefoon zit. Maar als ze dan op bed ligt, komt mijn telefoon snel weer tevoorschijn en kan ik me daar zo uren op vermaken.

2. Wat voor muziek vind je het leukst?
In principe vind ik alle muziek leuk. Voornamelijk top 40 muziek maar af en toe luister ik ook wel eens met Danny zijn muziek mee. Maar als ik écht moest kiezen, is André Hazes mijn favoriet. 

3. Op wat voor jongens val je?
Blond haar en blauwe ogen 😉 

4. Hoe beviel je laatste relatie? 
Bevalt nog steeds goed. Danny en ik zijn dit jaar alweer 8 jaar samen en ik moet zeggen dat ik niks anders meer wil. We hebben het prima samen en hebben eigenlijk nooit ruzie. 

5. Welke celeb of BN’er vind jij knap?
Haha poeh, komt ie! André Hazes. 

6. Waar heb je een haat-liefde verhouding mee?
Ik kan me zo even niks bedenken waar ik een haat-liefde verhouding mee heb. Nergens mee denk ik? 

7. Beste mode-accessoire? 
Schoenen! Ik ben echt dol op schoenen en het liefst bij elke outfit een andere schoen. 

8. Hoe zie je jezelf het liefst later?
Zoals nu. In een fijn huis met een fijne man, het liefste kind en de liefste hond. 

9. Heb je ergens spijt van?
Nee, eigenlijk niet. Alles gebeurd altijd met een reden, dus tot nu toe heb ik nergens spijt van. Misschien een beetje van wat kledingstukken die ik gekocht heb 😉 

| Blog-gerelateerd |

1. Hoe ben je op je blognaam gekomen?
Daar heb ik ook een artikel over geschreven.(KLIK) Mijn eerste blognaam was ‘Blogesff’, maar uiteindelijk begon dit te vervelen. Ik heb nu mijn eigen naam aangehouden omdat ik over verschillende onderwerpen schrijf en zo hoef je het niet bij één thema te houden. 

2. Wat wil je met je website bereiken?
Ik wil niks bereiken, ik vind het vooral heel erg leuk om dit te doen. Ik schrijf het van mijzelf af, ik heb een soort van online dagboek waar meerdere mensen in kunnen lezen. Mijn ‘problemen’ kan ik delen en daar kan ik verschillende mensen weer mee helpen of dat zij mij helpen. Ik vind het vooral heel leuk om hier door mensen te leren kennen. Mijn bezoekersaantallen stijgen echt per maand, dus dat is altijd leuk! 

3. Weten veel mensen dat je blogt? 
Ja eigenlijk wel omdat ik mijn persoonlijke Instagram daar ook voor gebruik. Voor mij voelt het soms nog wat gek omdat er eerst lacherig over gedaan werd. Daar werd ik wel wat onzeker van en wilde ik het liefste stoppen. Maar nu zijn de meesten juist enorm positief over mijn site en wil ik absoluut niet stoppen. Zoals ik eerder vertelde, het is voor mij echt een uitlaatklep en mijn hobby. Dus uiteindelijk is het mijn eigen keus. Of mensen het nou leuk vinden of niet. Ik word er in ieder geval gelukkig van! 

Zo, dit waren aardig wat persoonlijke vragen. Mocht je nog meer vragen hebben, kun je die uiteraard stellen aan mij! En als je deze tag ook wilt invullen, neem hem gerust over!

Bedankt voor het lezen.

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?