Tag | my life in 20 questions

Tag | my life in 20 questions

Heerlijk, vragenlijstjes invullen. Ik hou ervan. Vriendenboekjes, vragenlijsten, inschrijfformulieren, noem maar op. Onder het mom van, zo leer je mij een beetje kennen. Via de blog van www.lottelovesbeauty.nl kwam ik deze tag, my life in 20 questions tegen en leek het me leuk om deze in te vullen. Het zijn leuke vragen met een tikkeltje persoonlijkheid erin. Lees je mee? 

1. Favorite color
Ik heb eigenlijk geen favoriete kleur, meerdere kleuren vind ik mooi. Qua kleding draag ik het liefst de zwarte kleur, gevalletje makkelijk combineren met andere kledingstukken. Maar ook vind ik de kleur lichtblauw heel erg mooi. Totaal 2 verschillende kleuren dus.

2. Favorite number
13. Ongetwijfeld. Voor veel mensen is dit een ongeluksgetal. Vanaf jongs af aan is dit mijn lievelingsgetal. Als 8 jarig meisje was ik jarig op vrijdag de 13e, haalde toen mijn spreekbeurt met een dikke 10 en kreeg ik de mooiste cadeau’s. Sinds die dag is 13 dus mijn geluksgetal.

3. Dream career
De hoop is dat mijn blog groots gaat worden en dat ik beter word ik artikeltjes schrijven. Dit zou ik heel graag willen. Daar gaan we dus ook voor.

4. Where do you see yourself living when you’re on your own?
Ik dénk dat het bij Heerenveen blijft, maar wie weet word het later een hutje op de hei in een ander plaatsje 😉

5.Favorite way to travel
Auto. Ik vind fietsen niet echt heel leuk, ik heb nu nog een fiets zonder versnellingen, dus extra zwaar. Maar ben opzoek naar een nieuwe fiets mét versnellingen -iemand nog tips!?-. Dus dan komt er vast verandering in.

6. What do you do in your free time?
Bankhangen en afspreken met vrienden/vriendinnen. De laatste tijd heb ik erg veel gewerkt waardoor ik niet echt vrije tijd heb gehad, daarom geniet ik nu extra van de momenten dat ik het wel heb.

7. Favorite clothing stores
Ik ga ongeveer 2x per jaar naar de Primark (winter & zomer). Daar koop ik dan bijna een hele kast vol met kleding, zodat ik het daarna ook weer weg kan gooien. Ik ben snel uitgekeken op bepaalde dingen, dus daarom is het extra leuk om in een keer veel verschillende kleding te kopen voor weinig.

8.Who would you like to see in concert?
Ik zou wel eens naar Andre in Ahoy willen. Eerst had ik een grote hekel aan hem, beetje patsergedrag. Maar sinds ik de serie van hem heb gevolgd, heb ik alleen maar respect voor hem gekregen en me dood gelachen om zijn persoonlijkheid.

9.Favorite tea blend?
FOREST FRUIT van lipton. Genieten!!

10. Do you collect anything?
Nee, ik ben een echte opruimer en dat ik alles netjes wil hebben. Ik ben zo iemand, als ik het niet meer gebruik kan het ook wel weg. Dan mis ik het toch niet. Ik doe denk ik 2 keer per jaar een grote schoonmaak en alles wat ik dan tegenkom wat weg kan, gooi ik dan weg.

11.I can’t sleep without?
Zonder Danny natuurlijk 😉 *slijmslijm*

12. If you were given 1 million dollars all for yourself what would you do with it?
Goede vraag. Geld maakt eigenlijk niet gelukkig, ik ben heel blij met wat ik nu heb. Maar als ik 1 miljoen zou winnen, dan zou ik een heel groot huis kopen en de paardensport weer oppakken.

13. Favorite make-up brand?
Essence! De extra volume mascara.

14. Favorite treat to eat?
Lekkerste recept… hmm ik vind heel veel dingen lekker. Maar als ik moet kiezen, kies ik voor de spinazie a la crème pasta. Hier komt binnenkort een receptje van online – als er interesse is ;)- 

15. What is your favorite season?
Lente, het hoeft wat mij betreft niet te warm en niet te koud te zijn. Temperatuurtje van 24 graden is prima!

16. Do you sleep with your doors open or closed?
Dicht.

17. Why did you start blogging?
Om te schrijven over bepaalde onderwerpen, nieuwe mensen te leren kennen en met iets bezig te zijn wat ik écht heel erg leuk vind.

18. Do you have any magazine subscriptions?
Ik heb een abonnement op VT wonen, ideaal, ideeën opdoen voor het nieuwe huis.

19. What were you doing at 12AM last night?
Toen lag ik lekker in bed!

20. Favorite perfume
Guess. Favoriet nummer 1. Zowel van Danny als van mij.

Nou, dit waren ze dan. My life in 20 questions. Ik vond het erg leuk om een tag in te vullen en om een beetje van mezelf te delen. Misschien volgen er in de toekomst meer. Mocht je nog wat meer willen weten? Stel ze dan gerust in de comments hieronder of laat een privé berichtje achter.

Bedankt voor het lezen!

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?