Tag | Love summer tag

Tag | Love summer tag

Het is weer eens tijd voor een invul tag. Deze keer over de zomer. Jongens wat is het toch lekker weer. Ik kan het maar niet vaak genoeg zeggen. Ik word hier ZO vrolijk van, maar echt! Daarom vond ik dit wel een toepasselijke tag om in te vullen! Lees je mee? 

1. Wat is jouw favoriete nagellak voor de zomer?

Mijn favoriete kleur voor nagellak.. Eigenlijk heb ik nooit nagellak op ivm mijn werk, maar als ik moet kiezen kies ik voor roze of rood!

2. Waar gaat jouw reis naartoe deze zomer? Of blijf je lekker thuis?

Wij hebben geen plannen om deze zomer weg te gaan. Onze tuin word vernieuwd, dus daar gaan we lekker van genieten. Soort van Tuinesië 😉

3. Wat draag jij het liefst met warme temperaturen?

Het liefste draag ik jurkjes. Vind ik altijd zo fijn zitten. Maar ik merk dat ik nu ook vaker korte broeken ga dragen. Daar was ik eerst nooit zo’n fan van.

4. Wat is jouw ultieme zomer hit?

Poeh, ik vind veel liedjes wel leuk. Maar als ik echt moet kiezen, kies ik voor Despacito. Deze doet me denken aan onze vakantie van vorig jaar. El-ke dag werd hij gedraaid door het animatieteam bij het zwembad. Op een gegeven moment werd ik er zelfs een beetje gek van.

5. Welke sandaaltjes verslijt jij deze zomer zeker weten?

Geen sandaaltjes, maar mijn Birkenstockjes zijn favoriet. Deze zitten zo fijn!

6. Wat is jouw favoriete zomer geur?

Guess. Winter en zomer geur, blijft altijd mijn favoriet.

7. Wat draag jij als je gaat zwemmen? Een badpak, bikini, tankini?

Bikini. Badpakken vind ik niet zo fijn meer zitten alhoewel ik in het verleden elke dag één droeg. Ik was fanatiek wedstrijdzwemster!

8. Welke lipsticks in je stash schreeuwen ZOMER?

Geeeen! Ik draag bijna geen lipsticks. Meestal een glanzende lipgloss.

9. Wat is je favo zomer drankje?

Smoothies of verse jus. Het liefste aardbeien smoothie!

10. Wat zijn jouw ultieme zomer musthaves?

Een zonnebril. Dit is volgens mij echt een vrouwen tik, want ik heb er een stuk of 10 in de kast liggen. Ook merk ik bij vriendinnen dat die er ook meer dan 1 op voorraad hebben. Verder vind ik het heel fijn om zonnebrand te hebben. Mijn huidje kan niet zo heel erg goed tegen de zon 😉

Zo, dit was hem dan. Ik vind dit zo ontzettend leuk om te doen. Vragenlijstjes invullen, love it! Wat zijn jou favoriete zomerproducten en/of musthaves?

Bedankt voor het lezen!

X’
Esmee

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?