Review | Mascha planner

Review | Mascha planner

Zoals je eerder kon lezen ben ik dol op planningen, lijstjes en agenda’s. Alleen was ik nog een beetje zoekende naar welke planner het beste bij mij past. Na verschillende notitieboekjes, normale agenda’s en een passion planner, ben ik voor de Mascha planner gegaan. Deze leek mij handig doordat je zelf de week- en maandindelingen kunt maken. Omdat ik het een super handige planner vind, wil ik dit graag met jullie delen. Op eigen initiatief, geen samenwerking  of sponsoring dus!

De mascha planner is gemaakt door een bekende vlogster, genaamd Mascha. Zij maakt dagelijks vlogs over voornamelijk beauty en deelt deze via haar youtube kanaal onder de naam beautygloss.

De vormgeving

De planner heeft een luxe uitstraling en is mooi afgewerkt. Er zijn 2 verschillende soorten op dit moment. Je hebt de speciale editie – zoals ik heb – en de lila versie. De grootte van de planner is ideaal om mee te nemen in je tas zodat je je lijstjes altijd bij je hebt. Het is een stevige kaft met een stevige ringband die -denk ik- niet snel stuk zal gaan. De kaft is bij mij een beetje wazig geworden omdat ik hem altijd mee heb in verschillende tassen. Daarom heb ik een transparante kaft er over heen gedaan zodat hij niet verder kan beschadigen.

 

Indelingen

In het begin van de planner heb je ruimte om een maandplanning te maken. Dit zijn lege vakjes, waar je de datum zelf in kan schrijven. Er is ruimte voor 12 maanden, dus een heel jaar lang! Na de maandplanningen komen we in de weekplanningen. De weekplanning heeft 8 kolommen. Elke dag één kolom en een kolom voor notities. De kolommen zijn verdeeld in 3 delen. Hier kun je ook zelf invullen wat je kwijt wil. Ik heb bijvoorbeeld in de bovenste kolom mijn to do lijst, daaronder de afspraken voor die dag en daar weer onder mijn ‘blogblokje’. Aan het eind van de Mascha planner, heb je nog ruimte over voor notities.

  

Stickervellen en insteek hoes

Als je de planner open slaat, heb je aan de harde kaft een insteek vak waar je je losse briefjes, kaartjes of foto’s in kwijt kunt. Als je hem voor het eerst opent, zitten daar de gouden stickervellen, 2 kaartjes en een klein notitieboekje erin. Aan het eind van de planner heb je verschillende stickervellen, zo heb je een vel met stickers voor to do, to go, to buy, little things en birthday in. Deze kun je in de kolommen in je planner kwijt.

  

Ik heb de planner nu 2 maanden en ben er onwijs blij mee. Ik kan goed mijn overzicht houden door de verschillende kolommen en de maandplanningen. De planner kun je bestellen op bol.com voor €24,95. Echt een aanrader!

Bedankt voor het lezen!

x’
Esmee

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?