REVIEW: DYSON V8 ABSOLUTE +

REVIEW: DYSON V8 ABSOLUTE +

Ik heb altijd geroepen dat ik niet zoveel waarde hecht aan een stofzuiger en dat ze vooral niet te duur hoeven zijn. Maar dit heb ik heel snel terug genomen, aangezien wij nu el-ke dag moeten stofzuigen met al die haren van Liv. Wij zochten daarom naar de perfecte stofzuiger en die hebben wij gevonden..

Goedkope stofzuiger

Toen wij gingen samen wonen, was ik druk bezig met het zoeken van leuke decoratie en andere prularia voor in huis. Niet wetende dat het misschien ook wel handig was om een stofzuiger te hebben. Ik deed mee aan een loting op ‘weg geef hoek’, omdat ik niet teveel geld wilde uitgeven aan een stofzuiger. Ik won de stofzuiger en ik was helemaal blij.. Op een gegeven moment werd de stofzuiger iets minder en maakte enorm veel lawaai, hierdoor ging je er steeds meer tegen op zien om de stofzuiger erbij te pakken en toen ging ik op zoek naar een andere stofzuiger. Geen research gedaan, maar gewoon geboden op vakantieveilingen. – ook nog eens zonder overleg met mijn wederhelft – Lekker makkelijk toch!?

Die stofzuiger heeft het welgeteld 1,5 jaar gedaan en ligt nu voor oud vuil op de vuilnisbult. Dit was een zakloze stofzuiger waarbij je elke keer goed moest aandrukken, omdat ie anders geen vuil op zoog. – niet echt handig dus – Ondertussen gingen wij verbouwen en lag er enorm veel gruis door het huis wat deze stofzuiger niet aan kon en het daarna begaf.

Zonder stofzuiger?
Zonder stofzuiger leven is absoluut geen optie en al helemaal niet als je (toen) midden in de nesteldrang zat. Dus, deze keer heb ik Danny ingeschakeld om de perfecte stofzuiger te zoeken. Na een lange research – we wilden niet binnen twee jaar weer een nieuwe stofzuiger – , kwamen wij uit op de Dyson V8. Deze stond omschreven als de ideale stofzuiger als je dieren in huis hebt en gaf enorm goede reviews. Het enige dingetje vond ik de prijs..

Dyson V8 absolute +

Maar… wij hadden redelijk geluk. Een paar dagen later kwam de stofzuiger in de aanbieding en dat scheelde enorm. We hadden de stofzuiger vrij snel in huis en hebben toen alles uitgezocht en de stofzuiger in elkaar gezet. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds ontzettend blij met deze beslissing. Je pakt de stofzuiger er makkelijk bij, omdat hij geen snoer bij zich heeft en daardoor kun je ook in één stuk door in huis. Geen stopcontacten verwisselen, maar lekker door. Dit scheelt redelijk in tijd en voelt een stuk makkelijker.

Ook is de zuigkracht van de Dyson V8 enorm goed. Wij hadden altijd een vloerkleed in huis – deze heeft het alleen niet meer overleefd tijdens mijn kraamweek door Liv, dus nu zonder vloerkleed – die door de verbouwing iets smoezelig was geworden. Na 1x stofzuigen, leek het vloerkleed weer als nieuw! Zo bizar!

Dit is voor mij de beste aankoop geweest voor in huis. Elke dag vind ik stofzuigen weer een feestje!

Vinden jullie een ‘goede’ stofzuiger ook zo belangrijk!?

Bedankt voor het lezen. 

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?