Project | Nieuwe badkamer

Project | Nieuwe badkamer

Zo, dit is niet zomaar een project’je’. Maar een dik vet project. Wat een beslissingen moet je maken zeg, voordat je uiteindelijk iets laat verbouwen. Wil je zwarte knoppen of toch liever chroom? Ik ben zo blij dat dit Danny zijn project is en dat hij voornamelijk de keuzes maakt, want ik was hier echt niet uitgekomen. Maar goed, na al dat zwangerschapspraat neem ik je even mee in onze plannen om te gaan verbouwen – wat dus ook echt klaar MOET voor februari, althans dat zeggen mn hormonen geloof ik ;-)- 


Wij mogen echt in onze handjes knijpen met ons huis hoor. Als je nu funda checkt, staat er zoveel duurder op waarbij je zelf enorm aan de slag moet om het naar wens te maken. Dit huis had alles wat ons hartje begeert – nieuwe keuken, een mega dakkapel , kunststof kozijnen en ga zo maar door – , behalve een ‘goede’ badkamer en de tuin (die is niet helemaal naar onze smaak). Nouja, goed is de badkamer wel hoor maar het is echt nog een ouderwetse witte kleine badkamer. Iets wat niet bij ons past en zeker niet bij de rest van het huis. Dus dat namen we maar voor lief en kozen voor de rest van het huis wat wel af was. Nu wij hier een paar maandjes wonen merken we dat het niet praktisch is hoe de badkamer nu is. Je kan amper je kont keren en je moet je zowat afdrogen op de overloop.

Dus, het roer ging om en we maakten een besluit om de badkamer aan te pakken. Omdat wij 6 slaapkamers hebben, vinden wij wel dat we 1 kamer konden opofferen voor de badkamer zodat we meer ruimte kunnen creëren. De slaapkamer die we daar voor willen gebruiken, grenst aan de oude badkamer vast waardoor je de oude ruimte er ook nog bij kunt betrekken. Na een hele zoektocht naar een goed bouwbedrijf en een badkamerzaak, hebben wij uiteindelijk de knopen doorgehakt. De badkamer meubels zijn besteld en de planning word de komende week gemaakt met het bouwbedrijf.

Danny heeft dit vooral op zich genomen en heb ik me er weinig mee bemoeid. Gelukkig hebben we dezelfde smaak wat interieur betreft dus ik vertrouw er helemaal op. – uiteindelijk heb ik het wel even gekeurd hoor voordat het echt besteld werd ;-)-

Ik ga jullie nog niet verklappen hoe het er ongeveer uit komt te zien, maar het zal ongeveer in dezelfde kleuren worden als de rest van het huis. Dus, houd de site goed in de gaten! Als alles uiteindelijk af is, deel ik dit uiteraard met jullie.

Bedankt voor het lezen!

 

Deze slaapkamer word opgeofferd voor de nieuwe badkamer.

Liefs, 
Esmee

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?