Plog 9 | Time flies

Plog 9 | Time flies

Goede maandagmorgen allemaal! Het weekend is weer voorbij, voor de meesten dan. Wij zijn nog even lekker 2 dagen vrij. Dit weekend was weer mijn werkweekend en hadden we de verjaardag van onze vriendjes die een jaar werden. Ik heb geprobeerd weer wat foto’s te maken! Kijk je mee?

| ZATERDAG |

Zaterdagmorgen 07.00u. Ik sta op om mij klaar te maken voor een dagdienst van 08.00-15.00u.

Lekker bakje thee om de dag mee te beginnen. Ik lust geen koffie, dus ben een echte theemiep.

Dit zijn mijn aankopen van gisteravond, ZO blij mee! Gisteravond ben ik met mijn moeder, tantes en mijn Beppe naar de beurs Vrouw geweest. Eigenlijk gewoon om te neuzen, maar dan vind je dit. Te leuk!

Op verjaardag bij onze tweeling vriendjes! Ze zijn vandaag alweer 1 jaar geworden, ze worden zo groot. Echt, de tijd vliegt voorbij!

Wij blijven plakken bij de verjaardag en hebben nog een gezellige avond. Ik ga op tijd naar huis, want ik ben super moe. Thuis eenmaal in bed ben ik zo vertrokken en maak ik een lekkere lange nacht.

| ZONDAG |

Bij vroeg slapen hoort vroeg wakker zijn. Om half 9 maar uit bed en de huishoudelijke dingen doen, wasjes draaien. Is dat maar weer gedaan!

Ontbijtje en laptop! Goede combi.

Ik zet alvast een deel van deze plog in elkaar omdat ik vanavond moet werken tot 22.00u. Scheelt weer, kan ik vanavond lekker op de bank ploffen.

Perfecte rolverdeling.

Ik haal ondertussen mijn pakketje op die de buren hebben aangenomen gisteren. Weer een nieuw setje kleding!

Nog even een wasje opvouwen en even in de relaxmodus. Daarna ga ik naar mijn werk en heb ik een dienst van 15.30-22.00u. Op mijn werk maak ik meestal geen foto’s, dus bij deze sluit ik de plog voor dit weekend af.

Hoe was jullie weekend?

 

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?