PLOG 51: BACK IN BUSINESS

PLOG 51: BACK IN BUSINESS

Goedemorgen lieve volgers. Leuk dat je er weer bent voor een overzicht van afgelopen week. Zoals ik in mijn post van maandag al vertelde, was het even niet haalbaar voor mij en gelijk begon ik het te missen.. Dus ik besloot gewoon foto’s te maken en deze met jullie te delen. Het was een fijne week. Lynn kreeg voor het eerst hapjes, Liv werd voor het eerst loops – emo mom – en vierden wij feest omdat pake en beppe 60 jaar getrouwd waren! Kijk je mee? 

| MAANDAG |

Er zit alweer een halve dag op voordat ik begin met het maken van mijn foto’s. Op maandag doen wij altijd boodschappen, dus ik besloot als lunch de laatste restjes even op te maken. Ei, champignon, paprika en tomaat it is.

Deze hier wordt wakker van haar middagslaapje en wij chillen nog even samen op het grote bed. Zo verliefd op haar ogen.. – ik mag dat zeggen he!? – 

Dan waag ik mij aan haar kledingkast. Maatje 62 word nu echt te klein, dus dat maakt plaats voor 68. Ik hoop dat ze voorlopig even in deze maat blijft, want anders ben ik bang dat ze niet alles aan kan hebben..

| DINSDAG |

Dit snoetje besluit een lange nacht te maken en als ik bij haar kom kijken ’s ochtends, tref ik dit aan. Ik kan hier uren naar staren he..

Uiteindelijk heb ik haar wakker gemaakt omdat zij een playdate heeft met haar vriendjes Novan en Joas. Moeders krijgt van haar vriendin een lekker broodje Carpaccio en mijn dag kan daarom al niet meer stuk, dat snap je he?

Joas krijgt mijn telefoon te pakken en ik zet de camera stand voor hem aan. Lekker foto’s maken.. Heerlijk zo’n ventje van 9 maanden..

Tijdens Lynn haar middag dutje, maak ik vast een voorraadje voor in de vriezer. Mango en Perzik, ben benieuwd wat ze daar van vind.

| WOENSDAG |

Deze lachebek is een ochtend bij mijn schoonzus omdat ik afgelopen nacht een nachtdienst had. Volgens mij heeft ze het naar haar zin!

Maar toch ben ik heel blij dat ik haar weer kan ophalen. Vind het maar niks als ze er niet is en ik ben wel thuis.. Meer mensen last van?

Aan het einde van de middag komen mijn vader en broertje voor een avondmaal. Op het menu staat pasta pesto en Lynn neemt het er even van. Lekker knuffelen met haar lieve oom.

| DONDERDAG |

Deze stoere chick is klaar voor een echo. Wij wandelen naar het ziekenhuis en uit voorzorg krijgt ze een echo en foto van de heupjes. Alles was helemaal goed en mevrouw heeft geen kick gegeven. Trotse moeke!

Ons andere kind is niet zo happy op dit moment. Ze is voor het eerst loops en dat hakt er aardig in bij haar. Ze weet niet waar ze moet staan/zitten of liggen. Arm ding.. Wel heeft ze een super sexy onderbroek aan he? Kan er niet tegen dat het bloed o-ve-ral ligt..

Ik werk wat aan mijn site terwijl Lynn lekker ligt te slapen. Heerlijk onder de overkapping. De nieuwe tuin is bij-na af. Nog even de puntjes op de i en ik deel het met jullie!

Na haar middag dutje komt ze ook gezellig buiten. We maken deze selfie samen waar we ontzettend lieve reacties op hebben gekregen. Ik ben zo gek op haar, kan het maar niet vaak genoeg zeggen.

Danny haalt ondertussen nieuw hout en is net op tijd thuis om mij af te lossen. Ik sjees naar het werk voor een vergadering en zodra dat klaar is plant ik mezelf nog even lekker in de tuin.

| VRIJDAG |

Op naar de volgende afspraak.. Het consultatiebureau voor haar vaccinaties.

Zelfde riedeltje, terwijl Lynn lekker slaapt maak ik mijn nieuwe weekplanning. Is dat alvast maar weer gedaan en is mijn hoofd weer een stukje leger.

Alleen haar dutje is voor korte duur. Ze heeft toch wel wat last van de vaccinaties en daarom kruipen wij lekker samen in het grote bed. Heerlijk knuffelen en dat vind ze op dit moment heel fijn.

Healthy snackje voor moeders.

| ZATERDAG |

Wij gaan een rondje centrum met onze vrienden en de tweeling. Er is een soort outletmarkt met allemaal kraampjes, dus dat is leuk. We besluiten te gaan lunchen. Hallo carpaccio!

Om 15.00 uur begint mijn late dienst en deze eindigt om 21.00 uur. Prima dienstje! Eerst de hele ochtend en middag met mijn favorietjes en daarna nog een hele avond.

Wij hebben quality time samen. Voelt alsof het heel lang geleden is.

Geen perfecte foto, maar ik vind ‘m zo lief. Lekker samen voor de houtkachel.

| ZONDAG |

Het is zondag! Wij hebben een feest op de planning staan omdat mijn pake en beppe – opa en oma voor de niet-friezen – omdat zij 60 jaar getrouwd zijn. Voorafgaand hebben wij een kleine familieshoot met de hele familie en ik vond het tijd om ook weer een kiekje met zijn drieën te maken. Lynn vond het allemaal prima met de familie, maar zodra ze samen met ons op de foto moet vind ze het wat minder. Ach, je kan ook niet altijd perfect op een foto staan toch?

Fijn om een dag met mijn familie te zijn. Liefde voor deze powervrouw hier, mijn liefste zussie.

De hele middag is zij zo ontzettend lief.. Er is muziek, er zijn mega veel mensen en dus allemaal nieuwe indrukken. Zij doet haar middag dutje gewoon in de kinderwagen en de rest van de tijd zit of ligt ze lekker om haar heen te kijken. We hebben eigenlijk niet eens gemerkt dat ze mee was.. Kleine topper!

Zo, dit was ‘m weer voor deze week. Ben benieuwd wat je er van vond!

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?