PLOG 50: MIJN EERSTE OFFICIËLE WERKWEEK

PLOG 50: MIJN EERSTE OFFICIËLE WERKWEEK

Goedemiddag allemaal! Iets later dan dat jullie van mij gewend zijn, maar hier is hij dan. Plog 50 alweer! Afgelopen week was voor mijn gevoel een drukke week. Ik werkte 4 diensten inclusief een nachtdienst en begon met klussen in huis. Goede combinatie wel hé? De foto’s zijn er iets bij ingeschoten deze week, maar ik heb toch weer een overzichtje kunnen maken. Kijk je mee? 

| MAANDAG |

Het leuke weekend is weer voorbij en de koelkasten zijn weer leeg. Tijd om het aan te vullen op mijn vaste boodschappen ochtend. Rondje supermarkt en de weekboodschappen zijn weer binnen.

Zodra wij thuis zijn van boodschappen doen, ligt Lynn lekker te slapen in de kinderwagen. Dus ik pak mijn moment om alvast het avondeten voor te bereiden. Vanavond is mijn eerste dienst van 17.00-00.00, dus dat betekent dat wij niet samen kunnen eten.

Na Lynn haar middagslaapje is ze niet heel vrolijk, dus ik besluit haar in de wipstoel voor de tv neer te zetten. (#loedermoeder) Maar het andere kind vindt het ook leuk en gaat lekker in de weg staan.

Een druk avondje op mijn werk, dus in mijn pauze even relaxen. Het is wel weer even wennen hoor.

| DINSDAG |

Goedemorgen knappe hond. Deze vond het gisteravond maar vreemd dat ik zo laat thuis kwam. Meestal is het het baasje, maar nu even andersom. We starten de dag lekker rustig op met zijn drieën.

Als Lynn in bed ligt voor haar middagslaapje, waag ik mij hier aan. Dit leuke gepersonaliseerde stoeltje kregen wij van een vriend van Danny als kraamcadeau. Hij heeft hem bewust in de houtkleur gegeven, zodat we hem zelf nog naar eigen smaak kunnen maken.

| WOENSDAG |

Ik was nog iets vergeten bij de supermarkt, dus wij wandelen daar weer even heen. Helaas riep dit broodje mij dat ik hem niet kon laten liggen, dus ik trakteer mezelf op een broodje carpaccio..

En als Lynn weer lekker ligt te slapen, ga ik verder met project stoel. Zodra ik dat af heb, merk ik aan Liv dat ze enorm jeuk heeft van al die losse haren. Kam erbij en dit haal ik eruit. Alsof ze een puppy heeft..

| DONDERDAG |

Afgelopen nacht heb ik mijn eerste nachtdienst gedraaid, dus er zijn niet veel spannende foto’s vandaag. Ik zet mijn wekker op tijd, omdat ik in de middag een afspraak heb voor mijn nagels. Blij mee!

| VRIJDAG |

De mannen zijn weer druk bezig in de voortuin en daarom zorg ik voor lekker eten. Broodje knakworst als lunch, kan slechter toch?

De laatste puntjes op de i. Haar naam wordt zwart en dat is toch lastig met de losse hand omdat het er in gebrand is. Toch ben ik heel blij met het eindresultaat!

Volgende project.. Plantenhangers! Straks voor onder de overkapping en voor onze ‘nieuwe’ slaapkamer!

| ZATERDAG |

Mijn wekker gaat vroeg omdat ik een dagdienst heb. Voor mijn werk een rondje met Liv zodat Danny zijn handen vrij heeft voor Lynn. Teamwork he!?

 

Ik werk tot 15.00 uur en na mijn werk pik ik mijn vriendinnetje op van het station. We rijden langs de bouwmarkt voor verf en daarna naar huis. De mannen zijn ondertussen nog druk in de tuin bezig en wij schieten alvast wat plaatjes voor mijn verjaardag. Love deze foto! Kleine vrolijke vriendin.

We beginnen met onze slaapkamer en dat lijkt al enorm mooi. De zondags werk ik een ochtenddienst en gaan we in de middag weer verder met de tweede laag. Uiteindelijk is de slaapkamer super mooi geworden, maar meer daarover deel ik volgende week met jullie. Nog even een paar dingen ophangen en foto’s schieten, dus dat houden jullie van mij tegoed.

Het mooie weer komt er weer aan en aankomend weekend starten de mannen met het laatste deel van de tuin, namelijk de overkapping. Ik kan niet wachten om straks lekker buiten te kunnen zitten!

Hoe was jullie week!?

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?