Plog 49 | Tuinrenovatie is begonnen!

Plog 49 | Tuinrenovatie is begonnen!

Goedemorgen allemaal. Het is weer tijd voor mijn wekelijkse fotodagboek. Afgelopen week zijn de mannen verder gegaan met de tuin en ondertussen is de achtertuin bijna klaar! Danny had al vanaf woensdag weekend, dus die was gezellig thuis en ik begon weer met werken! Ik maakte foto’s van de afgelopen week. Kijk je mee? 

| MAANDAG |

Maandagmorgen is dit de vaste prik tegenwoordig. Ik heb de auto vandaag, dus ik besluit weer weekboodschappen te doen bij de Lidl. Kunnen we weer even vooruit.

In de middag rijd ik naar mijn paardenvriendinnetje, die vandaag jarig is. Deze zelfgemaakte carrotcake smaakte heerlijk. De eerste keer dat ik zoiets heb gehad en ik ben fan!

Lynn wordt voor het eerst besmet met het paardenvirus. Ze vond het een beetje spannend, maar mama vond het enorm leuk. Hopelijk wil ze later ook paardrijden – sorry papa –

Zo van een afstandje was het helemaal goed haha.

| DINSDAG |

Deze pretletter wordt weer vrolijk wakker. Ze word ZO groot..

Lekker luierdagje. Tussen de middag een rondje met Liv en daarna lekker slapen.

Lekker ingewikkeld in de doek na een bad. Kleine knuffelkont is het.

| WOENSDAG |

Tussen 7-8 uur werden de tegels en andere benodigdheden voor de tuin bezorgd. Deze vrachtwagen stond gelijk om 7 uur op de stoep. Goedemorgen!

Gezellig met papa naar de bouwmarkt. Heerlijk om even met zijn drieën vrij en samen te zijn.

Als Lynn in haar bed ligt voor haar middagslaapje waag ik mij hier aan. In ons hokje hebben wij een tweede koelkast en vriezer die het laatste halfjaar leeg en uit hebben gestaan. Tijd voor een sopje. Goed opgeknapt toch!?

Om 18.00 uur begint mijn eerste inwerkdienst. Mijn verlof zit er op na 8 maanden en ik vind het heerlijk om weer te beginnen. Benieuwd naar mijn verhaal over de switch van het werk? KLIK.

| DONDERDAG |

Samen met mijn zus en Lynn een dag op pad. We zijn lekker de stad in en gaan lunchen bij de Walrus.

God-de-lijk. Na de lunch drinken we nog een bakje thee samen en dan neem ik mijn neefje mee naar huis. Hij komt gezellig een nachtje logeren.

| VRIJDAG |

Ik heb een goede hulp in de supermarkt.

Op de terugweg zijn kleine nichtje duwen. Zo bijzonder om te zien dat hij zo gek op haar is. Smeltmomentjes hoor..

Ondertussen zijn de mannen begonnen met het vlakken van het zand en niet veel later liggen de nieuwe tegels te shinen in de tuin. Het ziet er nu al ontzettend mooi uit en ik kan niet wachten tot het eindresultaat.

Lynn en ik maken ons ook even nuttig en wandelen naar de snackbar. Gezellig eten met de klussende mannen en mijn schoonouders komen ook. Zij passen op Lynn tot Danny klaar is in de tuin en ik ga weer een avondje aan het werk.

| ZATERDAG |

Wij zijn vandaag bij hetzelfde paardenvriendinnetje als maandag om haar aan te moedigen op wedstrijd. Lynn heeft er alleen niet zoveel van meegekregen omdat ze lekker lag te slapen in de draagzak.

Daarna rijden we door naar het zwembad. Mijn lieve kleine (toch nu wel grote) nichtje moet afzwemmen voor haar A diploma. Uiteraard is ze geslaagd. Trotse tante!

De mannen zijn ondertussen weer een heel stuk verder gekomen in de tuin en aan het eind van de middag mogen wij bij vrienden aanschuiven. Plaatpizza it is. Ontzettend lekker!

| ZONDAG |

Om 06.30 uur sta ik naast mijn bed om mijzelf klaar te maken en een rondje met Liv te gaan. Ik mag weer aan het werk tot 12 uur.

Bij thuiskomst is dit meisje zo blij om mij te zien dat de tranen in mijn ogen springen. Ze is zo lief..

Op naar Haarlem! Danny zijn lieve nichtje woont daar en wij moesten haar nodig opzoeken. Broodje to go..

Haarlem!

We gaan spontaan uit eten met zijn vieren en dat was super gezellig! Na het eten rijden wij weer naar huis omdat we het niet te laat willen maken. We kijken nog een aflevering Temptation en gaan daarna vroeg op bed. Een drukke, maar ontzettend leuke week achter de rug.

Hoe was jullie week? Tot volgende week!

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?