Plog 47 | Pasen

Plog 47 | Pasen

Goedemorgen allemaal. Leuk dat je er weer bent voor een nieuwe weekplog. Het weer was afgelopen week perfect en daar hebben wij flink gebruik van gemaakt. Van wandelen tot bruinbakken in de tuin. Alles was mogelijk deze week! Ik maakte uiteraard weer wat foto’s voor jullie. Kijk je mee? 

| MAANDAG |

Wij hebben nog een extra nachtje bij mijn moeder gelogeerd omdat Danny een weekend weg was. Liv krijgt door dat ik de spullen aan het inpakken ben en is weer enorm bang dat ze vergeten wordt..

Eenmaal thuis gaat ze liggen en heb je er de hele dag geen hond meer aan. Het hele weekend zo fanatiek met haar vriendinnetje gespeeld en dan is er geen tijd om te slapen tussendoor. Dus dat wordt nu allemaal maar ingehaald.

Wij doen nu sinds een korte tijd de weekboodschappen bij de Jumbo, maar ik miste de vaste dingen. Dus ik besluit naar de Lidl te rijden en daar weer eens weekboodschappen te halen.

En aangezien Danny toch niet thuis is en ik hier elke keer weer om zeur dat ik dit wil eten, neem ik het nu lekker mee. De hele quiche gaat naar binnen en is lekker makkelijk klaar te maken.

En dan moeten we even creatief zijn als ik wil douchen. Ik plaats mevrouw in de wipstoel met deze té grappige speelboog. Ze vermaakt zich prima en ik ben weer fris en fruitig. Win win situatie.

| DINSDAG |

Ontbijtje to go. Wij zijn een dagje vroeg op pad.

In de middag gaan Lynn en ik samen naar mijn beppe voor een bakje thee. We gaan daar even het dorp in en scoren deze twee dingen in de sale. Ik hou van sale shoppen.

| WOENSDAG |

Tijd om nog wat boodschappen te halen in het centrum. Luiers, prularia voor in huis, dat soort dingen zegmaar. 😉

| DONDERDAG |

Een rondje centrum met een vriendinnetje en Lynn haar vriendinnetje Élin.

Met als tussenstop een lekkere lunch bij Brownies en Downies. Echt wat een toffe plek is dit. Gaan we zeker vaker heen.

Vanochtend bedacht ik me dat ik graag een oud poppenhuis wil kopen en die helemaal wil pimpen voor Lynn. Beetje vroeg iknow, maar er gaat nog aardig wat tijd in zitten. En als ik iets bedenk om te gaan doen, wil ik het ook gelijk geregeld hebben. Ik zoek Marktplaats af en vind dit poppenhuis in de buurt voor een prikkie. Gelijk maar opgehaald en op zolder geplaatst. Nu wat inspiratie opzoeken en dan binnenkort eens een beginnetje maken. Ik hoop dat het voor haar tweede verjaardag klaar is 😉

| VRIJDAG |

Ik hou zo veel van jou. Kleine vrolijkerd.

Avond maaltijd. Nog even in de oven en dan smullen maar. Dit receptje verschijnt binnenkort op de site.

Wat een gezelligheid aan tafel zo.. Mevrouw is nu rond het avondeten meestal wat vermoeid en valt zonder pardon zo in slaap. Maakt niet uit waar ze is of in zit..

| ZATERDAG |

Om 09.00 uur staan we bij mijn moeder op de stoep. Het is tenslotte alweer een week geleden dat ik daar ben geweest, dus het was weer hoog tijd om een bakkie thee te gaan doen.

Met dit.. Al-tijd cake met slagroom, zonder vind ik het gewoon niet lekker..

Ennnn weer in slaap gevallen. Dit keer in de wipstoel..

In de avond rijd ik weer naar Sneek om bij de Yugo te gaan eten met mijn zus en schoonzus. Een tijd geleden hebben wij kaarten besteld voor de CandyFloss Bingo in de Walrus, dus daarvoor even lekker uit eten.

BINGO! Echt een super toffe avond gehad en uiteindelijk ook nog een prijsje gewonnen.. Zeker voor de herhaling vatbaar.

| ZONDAG |

Om 02.00 uur vannacht lag ik in bed en dit monster werd om 05.30 uur wakker terwijl ze normaal altijd langer slaapt.. Zul je altijd zien he?

ZO! Klaar om naar de paasbrunch te gaan bij mijn zwager en schoonzus. Lynn heeft het oude zonnebrilletje van Danny op toen hij baby was. Zó lief!

Heerlijke tafel vol.

En dit chickie hier zit er ook gezellig bij.

Het ideale is dat wij allemaal zo dicht bij elkaar wonen, dat we gewoon lopend kunnen. Op de terugweg is het enorm warm..

Als Lynn op bed gaat voor haar middagslaapje, verplaatsen wij ons naar de ligbedden in de tuin. Strand gevoel zo hé, zonder die tegels.

We hebben geen zin om te koken en geen zin om naar de supermarkt te gaan. We maken het onszelf makkelijk en rijden naar de Mac Donalds. Lynn vindt het zo te zien helemaal prima met haar lach. Zelfs als ze slaapt, lacht ze..

Dit was ‘m weer voor deze week. Hebben jullie ook zo’n fijne week gehad?

Bedankt voor het lezen!

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?