Plog 46 | Uit logeren

Plog 46 | Uit logeren

Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent! Het is weer tijd voor een nieuw foto overzicht van de afgelopen week. Ik ben lekker in de weer geweest met de fotocamera, knuffelde enorm veel met Lynn en we gingen uit logeren! Kijk gezellig mee! 

| MAANDAG |

Ook al ben ik nog steeds vrij, ik blijf altijd een hekel houden aan die maandag.. Ik kruip achter de laptop om wat stukjes te schrijven voor de site, maar dit lukt niet helemaal. Ik verplaats me naar de bank en breng lekker de hele dag daar door.

Alleen kom ik op internet een mooie bank tegen voor in huis. Dus hup Lynn in de kinderwagen en samen met le husband even kijken hoe de bank er in het echt uit ziet. Ze hebben hem alleen niet als showmodel staan.. Jammerrrr!

Ik geloof dat wij later samen GTST gaan kijken..

| DINSDAG |

Heerlijk de hele dag met dit monster knuffelen. Ge-nie-ten.

| WOENSDAG |

Ennn weer een lekker relax dagje. Livvie wil ook graag op de bank, maar helaas dat mag niet! Soms probeert ze het stiekem toch.. Dikke draak!

| DONDERDAG |

Ik vind dat de kwaliteit van mijn foto’s nog wel wat beter kunnen, dus ik pak de camera uit de kast en ga daar mee aan de slag. Eerst redelijk gefrustreerd omdat het niet lukt, maar we blijven oefenen en uiteindelijk had ik aan het eind van de middag best mooie foto’s! – al zeg ik het zelf –

| VRIJDAG |

Danny gaat een weekendje weg en heeft nog wat dingen nodig bij de supermarkt. Hij neemt dit als ontbijt voor mij mee, gelukkiger kun je me niet maken!

We brengen papa naar de trein, alleen heeft Lynn daar niet zoveel van meegekregen. Kleine slaapkop..

En als ik thuis ben, pak ik de auto in. Lynn, Liv en ik gaan gezellig een weekendje naar mijn moeder. Wat moet je veel mee hebben met een baby en een hond zeg.. Liv zit in de kofferbak, dus de bagage moet ik verdelen over de stoelen. Het past perfect zo.. Alsof ik een week weg ga he!?

En dan mag deze vrolijke baby in de auto. Altijd die smile op haar gezichtje. Vrolijke noot!

| ZATERDAG |

Wat een productieve zaterdag zou worden (lees; naar de woonboulevard, centrum, bouwmarkten etc.) Werd een luie zaterdag. Het weer zat absoluut niet mee, dus wij hadden geen zin om de deur uit te gaan. Ik print wat foto’s uit voor thuis, handig als je zelf geen printer hebt.

En deze twee kunnen geen minuut van elkaar afblijven. Zo gek op elkaar!

Frans stoofpotje met kippendijen. Elke keer als ik bij mijn moeder en haar vriend ben, krijg ik nieuw lievelingseten.. ZO lekker!

In de avond ben ik alleen thuis met de hondjes en Lynn. Lynn slaapt echt mega goed in haar campingbedje, dus dat is helemaal top. Ik lig lekker op de bank met een dekentje en dit vriendinnetje.

| ZONDAG |

Goedemorgen zondag! Het weer is gelukkig een stuk beter dan gisteren, dus wij gaan lekker op pad vandaag. Liv heeft dat door en is daarna niet bij ons weg te slaan. Stel je voor dat we haar vergeten?

Lekker langs het water!

Samen met m’n memmie. Volgende keer mogen we wel iets vrolijker kijken, iets met tegen de zon in kijken..

Deze draak springt in een sloot met allemaal drek.. Verschrikkelijk beest soms haha.

We zijn weer thuis na een stevige wandeling en drinken een warm chocomelletje in de zon! Het is zo’n 7 graden, maar in de zon is het mega warm.

Lekker matchie he? Ze wordt zo groot.. trots op onze knappe baby.

We verplaatsen ons naar de achtertuin onder de overkapping. Ik zit in een hangstoel met een slapende baby en een wijntje. Vakantiegevoel tot de max!

Weer samen met m’n memmie. Deze foto is iets vrolijker geworden he?

Verlate lunch.

En een potje Skip-bo! Rond een uurtje of 3 gaan wij richting een verjaardag en daar blijven wij gezellig eten. Als wij ’s avonds weer thuiskomen, besluit ik nog één nachtje bij mijn moeder te blijven omdat ik anders gelijk naar huis moest in verband met Lynn. Dus nu konden we nog een spelletje doen en daarna lekker onder de wol. Wat een fijne dag was dit!

En dat was ‘m alweer voor deze week. Een fijne week met een heel fijn weekend! Ik kan er zo van genieten om met familie samen te zijn en vooral met dit weer. Heerlijk. Hoe was jullie week!? Ook zo genoten?

Bedankt voor het lezen!

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?