Plog 45 | Nieuwe schoenen

Plog 45 | Nieuwe schoenen

Goedemorgen lieve allemaal. Het is weer tijd om mijn wekelijkse fotomomentjes met jullie te delen. Afgelopen week was weer een fijne week (alle weken zijn trouwens fijn tegenwoordig). Er kwam een vriendinnetje langs, ik werd verliefd op schoenen en ik ging voor het eerst een dag zonder Lynn op pad. Kijk je mee? 

| MAANDAG |

Een vriendinnetje van mij komt gezellig langs. We kletsen bij onder het genot van een koppie thee en deze te lekkere koekjes.

Ik wilde heel graag even naar de kringloop omdat ik daar nog nooit geweest ben en er alleen maar goede dingen over hoor. Met een ingepakte Lynn wandelen wij naar de kringloop winkel, maar zien daar dat hij gesloten is – slim om dat van te voren even te bekijken –, dus dan maar naar de supermarkt voor een broodje!

De geboortesticker van Lynn hing nog steeds op het raam. Continue als ik mensen aan de deur kreeg, werd ik gefeliciteerd en kreeg ik de vraag hoe oud ze was. Ik vond het nu dus tijd om de sticker eraf te halen.

| DINSDAG |

De hele dag ben ik bezig met het interieur, ik twijfel nog steeds hoe ik het wil hebben. Ondertussen zet ik verschillende meubels op marktplaats zodat we weer iets anders uit kunnen zoeken. Blijft leuk he!? In de avond ben ik weer hier! Trots op mijzelf.

| WOENSDAG |

Ik word hier ZO blij van. Mijn vriendinnetje heeft lekker geslapen en wordt dan enorm vrolijk wakker. Love deze foto!

Moeders moet een nieuwe broek, dus gezellig samen in een pashokje.

Ennnn ik koop een nieuwe vaas! Gelijk wat tulpjes erbij gekocht en we kunnen weer even vooruit. Op Instagram had ik een vraag gesteld of dit zou blijven staan in het bijzijn van Liv, de meesten stemden op ‘nee’, maar ondertussen staat hij nog steeds!

Terwijl Lynn haar middagdutje doet, kijk ik de laatste afleveringen van GTST terug. Nog altijd een trouwe kijker.

De keukenprinses is weer aanwezig! Dit keer een makkelijke pasta en opzich was ie goed te doen.

Snel door naar Franeker. Mijn oom en tante zijn eigenaar van Kamsma Franeker en organiseren een ladiesnight. Er waren verschillende dingen te doen, zoals je nagels laten doen, schoonheidsspecialiste, parfumerie en een DJ.

Aan de overkant van de Kamsma, zit een kleding winkel met een VIP avond. Daar ook nog even naar binnen en we komen als nieuw terug. Een nieuw kledingsetje van daar en nieuwe schoenen van de Kamsma. ZO blij mee!

| DONDERDAG |

Ochtendritueel. Flesjes uitkoken en klaarzetten voor de dag.

En ik ga weer verder met project ‘slaapkamer Lynn’, de plankjes moeten nog een keer in de verf en daarna zijn ze gereed om opgehangen te worden.

BLIJ! en ze zitten zo lekker!

|VRIJDAG |

Deze knapperd word waarschijnlijk binnen nu en een paar weken voor het eerst loops, of dat ze het ondertussen al is en alles zelf opruimt? Ze is namelijk enorm aanhankelijk, zit het liefst in je en loopt de hele dag met de staat tussen de benen. Niet de Liv die wij kennen zegmaar. Ondertussen is de staart weer normaal, maar we hebben nog geen bloed gezien. Iemand enig idee hoelang dit dan kan duren!?

Lunch voor la mama.

En weer verder met bedenken hoe ik het interieur wil hebben. Inspiratie opdoen vind ik het leukste wat er is.

Lasagne door de keukenprinses. Wij maken altijd lasagne met spinazie, kip en crème fraiche. Super lekker en binnenkort deel ik dit recept eens met jullie!

| ZATERDAG |

Mijn vader komt hier de hele dag om de planten eruit te halen. Deze verplaatst hij naar zijn eigen tuin zodat hij daar nog jaren plezier van kan hebben. Lynn en ik zonderen ons even af en gaan op verjaardag naar vriendinnetje Zoë. Als wij weer thuis zijn gaat ze lekker op bed en ruim ik in huis op.

Van mijn vader kreeg ze dit als kraamcadeau en daar is ze enorm blij mee. Helaas niet helemaal interieurproof door de felle kleuren, maar alles voor je kind. 😉 Het maakt me zo blij als zij blij is.

We hebben een spontane eet-date met onze vrienden en halen de lekkerste chinees. Daar ben ik echt dol op!

De eerste stenen worden uit de tuin verwijderd en het lijkt nu ondertussen een aardig moeras. Blij als straks alles klaar is.

| ZONDAG |

Om half 8 zijn we onderweg naar Amersfoort. Danny is vandaag een dag samen met Lynn en ik moet haar voor het eerst een beetje loslaten.

En door naar Utrecht. Een vriendinnetje van mij shopt regelmatig bij Vintage beurzen en ik was enorm benieuwd hoe dat was, dus mocht ik deze keer gezellig mee! Het was in de jaarbeurs in Utrecht en ik heb me prima vermaakt!

Na de shopsessie lunchen wij in Utrecht.

Vriendinnetje!

Normaal ben ik niet van dit soort eten, geef mij maar een broodje Carpaccio ;-). Maar dit was super lekker! Ik had de pannenkoekjes met appel en walnoten.

Toerist on tour.

Nog even een interieurwinkel in om daar wat inspiratie op te doen. Prachtig die meubels met felle kleuren!

Als ik weer thuis ben, gaan we nog even met zijn drieën op pad. Lekker samen het terras op om het weekend af te sluiten.

Herenigd met mijn vriendinnetje en ja je ziet het goed, moeders drinkt af en toe weer een wijntje!

Dit was een heeeele fijne week met heeel fijn weer! De komende week gaan wij weer lekker van het weer genieten en maak ik uiteraard weer foto’s voor jullie.

Bedankt voor het lezen!

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?