Plog 44 | Shopping time

Plog 44 | Shopping time

Goedemorgen lieve lezers. Er staat weer een nieuwe plog van de afgelopen week voor jullie klaar! Ik ging voor het eerst een ‘hele’ dag van huis met Lynn, dus niet makkelijk bij familie een flesje opwarmen of wat dan ook. Genoot extreem van het weer en ik kreeg het in mijn bol om het huis te gaan aanpakken. Ik maakte aardig wat foto’s, dus hier zijn ze! 

| MAANDAG |

De hele dag heb ik eigenlijk niks uitgespookt. Een echte maandag dus. Maaaar, in de avond doe ik dit! Ja, je ziet het goed! Ik heb mij weer aangemeld bij de sportschool en krijg gelijk een trainingsschema. Ik ben benieuwd hoe me dit af gaat de komende maanden.

| DINSDAG |

Ik spreek met een vriendin af die ook net is bevallen en wandel daar lekker heen. Ideaal dat bijna alles op loopafstand is.

Langs de bouwplaats. Even een fotootje voor Danny om te kijken of hij ziet waar ik ben. Maar dat heeft hij altijd goed, hoop dat ik ooit nog zo bekend word in onze woonplaats.

Rond 12.00 uur wandelen wij weer naar huis en is het tijd voor Lynn haar middagdutje. Maar daar denkt mevrouw anders over haha.

Papa is thuis! Tijd om te spelen. Uiteraard ligt Liv er ook weer bij. Stel je voor dat ze iets mist.

| WOENSDAG |

Klaar om te gaan! Wij gaan samen met mijn moeder, zus en schoonzus een dagje naar de Primark. Ik vond het best een beetje spannend, maar aangezien mijn familie mee was, werd het een stuk makkelijker.

Eerste tussenstop. Een chocomelletje en taartje bij de Kaldi. Ik vind die bekers zooo leuk!

De eerste paar uren in de Primark zitten erop. Wij kunnen ons hier zo een hele dag vermaken. Een flesje voor Lynnie tussendoor!

‘ Hier kun je even zitten ‘ echt ideaal dat deze Primark dat heeft.

Ennn weer door. Hoi knappie, ZO gek op jou!

Ik app de vriend van mijn moeder of ze toevallig kip uit de oven gaan eten. Dit is niet het geval, maar ze willen wel switchen. Hij regelt de lekkerste kip en ik regel dat Danny daar ook komt. Ook schuiven mijn zwager en zus aan met de kindjes.

| DONDERDAG |

Huishouddag. Dus bijna geen foto’s. Maar deze wilde ik toch plaatsen. Lynn met haar bodygirl.

| VRIJDAG |

Het is ontzettend lekker weer, dus besluit ik erop uit te gaan met mijn twee kindjes. Ik vind het altijd nog wat spannend met Liv omdat ze de ene keer goed luistert en de andere keer totaal niet. Maar dit gaat ontzettend goed en ze kan zelfs even los lopen.

Ge-nie-ten toch!? Na een lange wandeling gaat Lynn lekker op bed en doe ik mijn huishoudelijke klusjes. Halverwege de middag komt een vriendinnetje langs en besluiten dan nog eens hetzelfde stuk te wandelen. 10.000 stappen zijn sowieso gehaald die dag!

| ZATERDAG |

Danny en ik moeten even een paar boodschappen halen in het centrum tot we onze vrienden tegenkomen. We besluiten samen verder te gaan en Lynn heeft er ineens twee bodyguards bij. Gek op deze jongens!

Ook besluiten we maar even een terrasje te pakken.

Als we in de middag weer thuis zijn, vind ik het zonde om Lynn op bed te doen. Ik parkeer haar in de kinderwagen buiten neer en ik eet mijn favoriete broodje.

De hele middag word er hard gewerkt in het hokje en in de tuin. Bijna gaan we beginnen met de tuin, zoveel zin in.

| ZONDAG |

In de ochtend komen mijn opa en oma langs voor Lynn en in de middag race ik naar de Karwei om kleuren uit te zoeken voor in huis. Moeke hier heeft het in haar bol en de kleuren worden aangepast. Nog even een momentje vinden om het te gaan doen, maar ik heb daar echt zin in. Alles weer even fris en fruitig!

De komende week staan er ook aardig wat dingen op de planning, dus ik hoef mij niet te vervelen. Ik zal uiteraard weer foto’s voor jullie maken. Tot volgende week!

 

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?