Plog 43 | Lente!

Plog 43 | Lente!

Goedemorgen deze woensdagmorgen! Leuk dat je er weer bent voor een plog van de afgelopen week. Mijn verlate nesteldrang houdt nog steeds aan, dus alles in huis moest er nog steeds aan geloven. Lynn en ik gingen voor het eerst samen logeren en we sloten de week af met een fijne wandeling in de zon. Kijk je mee? 

| MAANDAG |

De maandagmorgen ging mega snel voorbij. Het huishouden werd gedaan en er werd vooral veel geknuffeld met Lynn. Zodra zij op bed ligt voor haar middag dutje, pak ik mijn laptop erbij om wat stukjes te schrijven. En ja, je ziet het goed. Ze slaapt overdag op haar buik. Voor haar veel fijner en moeke hier zit er boven op. – no worries – 

Mijn kledingkast moet er aan geloven. Heel veel spullen vind ik niet meer leuk of pas ik niet meer. Ik zet het op weggeef hoek en ben blij dat ik er iemand anders blij mee kan maken!

Heerlijk die avonden dat je je handen vrij hebt omdat Lynn nu eerder naar boven gaat dan voorheen. Ik neem het er van en plons lekker in bad.

| DINSDAG |

Wij zitten om 10.15 netjes bij de tandarts te wachten. Iets waar ik een hekel aan heb, dus we zijn blij dat we voorlopig even niet weer terug hoeven te komen.

Danny zet mij en Lynn af in het centrum en daar doen wij even een rondje. Op de terug weg neem ik deze mee. Ge-nie-ten.

Nadat Danny klaar is met werken, wandelen wij even naar het bos/strandje. Liv luistert mega goed, tot het laatste stukje. Ze neemt een sprintje om met een andere hond te spelen en daarna loopt ze zo het water in. ‘Jullie kunnen me toch niet krijgen’. Maffe hond!

| WOENSDAG |

Huishouddag! Lynn is niet helemaal in haar hum, dus dan neem ik haar dicht tegen me aan. Ideaal dat ik dan wel mijn handen vrij houd.

Na een dagje poetsen, ben ik hier wel aan toe. Het lijkt zo op de foto heel vies, maar het is mega lekker. Echt mijn lievelings! Pasta Pesto it is. Misschien volgt hier nog wel eens een receptje van.
Na het eten brengt Danny ons naar mijn zus. Wij gaan daar voor de gezelligheid even een nachtje logeren, zodat we de donderdags de hele dag samen hebben. Zo gezellig!

| DONDERDAG |

Na een prima nachtje hebben wij mijn neefje en nichtje alweer naar school gebracht. We rijden door naar de Hema om daar even lekker uitgebreid te ontbijten.

De volgende stop is het Tuincentrum. Hier zijn wij de laatste tijd redelijk vaak te vinden samen.

In de middag krijg ik mijn nieuwe tattoo! Iets waar ik zolang naar uitgekeken heb. De naam van mijn kind op mijn lichaam. Mijn zus gaat mee om mij te ‘steunen’ en om met Lynn te knuffelen. Ik ben er zo zo zooo blij mee! Onvoorwaardelijk!

| VRIJDAG |

Na een gezellige dag gisteren, hebben wij weer in ons eigen bed geslapen. We wandelen naar het centrum voor een bezoekje aan het consultatiebureau. Mevrouw kreeg haar eerste prikjes. Iets waar ik enorm tegen op zag, maar uiteindelijk viel het enorm mee.

Als wij weer thuis zijn, wandelen we nog even verder. Dit keer met Liv erbij. Weer even proberen of ze nu wel naast de kinderwagen wil lopen. Dit gaat verrassend goed en ik probeer even een foto te maken om naar Danny te sturen. Zodra ik door mijn knieën ga, komt Liv alweer naar me toe om te knuffelen. Even een snel fotootje dus als zij de andere kant op kijkt. In de avond komen twee van mijn vriendinnetjes langs. Ze brengen het kraamcadeau voor Lynn en daar ben ik ZO blij mee! Binnenkort meer hierover als haar kamertje helemaal af is!

| ZATERDAG |

Een vrije zaterdag! Danny is de hele dag op pad voor de tuin en in de ochtend wandel ik even naar mijn schoonmoeder voor een bakkie. De middag besteed ik vooral aan mijn site.

Aan het einde van de middag komen vrienden van ons langs en bedenken we dat ze wel kunnen blijven eten. Spontane ideeën zijn het leukst! 1 van mijn vriendjes helpt mij om Lynn de fles te geven. Deze foto vind ik echt zo lief! Mijn knappe vriendje.

Over spontane acties gesproken. Mijn moeder en haar vriend komen in de avond weer terug van vakantie, dus wij verrassen ze op Schiphol. Tijdens het wachten genieten van een warme choco van de Starbucks.

| ZONDAG |

Na een gezellig ochtend met mijn tante, neefje en nichtje gaan wij lekker het bos in. Ik hou van dit weer ondanks dat het nog best fris is!

Mijn knappe vriendinnetje.

Stokken gooien en lekker rennen. Zo kan ze lekker haar energie kwijt en dat is ’s avonds te merken ook! De hele avond heeft ze liggen snurken en hebben we er geen hond aan gehad.

De komende week is een rustig weekje. Ik wil proberen de laatste dingen af te maken in huis, ga een dag shoppen met mijn familie en vooral lekker genieten van Lynn.

Hoe was jullie week!?

 

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?