Plog 42 | Nesteldrang

Plog 42 | Nesteldrang

Goedemorgen! Leuk dat je er weer bent voor mijn wekelijkse plog. Afgelopen week was een fijne week met heel wat veranderingen in huis. Mijn nesteldrang is enorm terug gekomen en daar moet nu het hele huis aan geloven. Van zolder tot woonkamer. Zélfs Lynn haar kamertje, die eigenlijk net klaar is. Ik heb wat foto’s voor jullie gemaakt. Kijk je mee?

| MAANDAG |

Wij zijn vroeg wakker omdat wij naar de tandarts moeten. Eenmaal als we gesetteld zijn op de bank, gaat mijn telefoon. De tandarts is ziek, of wij een andere keer kunnen komen. Geen probleem! De afspraak wordt verplaatst en wij hebben onverwachts een ‘vrije’ ochtend. Ik besluit om samen met Lynn naar het centrum te lopen voor een rondje Action en Hema. Zo laat ik de woonkamer achter. Liv gaat steeds op de bank liggen als wij even weg zijn en nu verhaard ze als een malle. Geen zin om de bank weer te moeten stofzuigen.

Ik haal mijn bestelde fotoboeken op en maak een begin aan het boek voor de kaartjes. Zo leuk om ze allemaal nog eens te lezen.

Ook begin ik aan mijn projectje ‘familie Riemersma’. Deze houten poppetjes kocht ik vorige week vrijdag op de beurs Vrouw! Maar alleen hout is ook maar saai.

Rondje supermarkt met mijn kleine panter.

En in de avond hebben wij vrije handen! Meestal bleef Lynn net zolang beneden tot wij op bed gingen, maar sinds vandaag gaat ze om 19.00 al richting haar eigen bedje. Zo hebben wij de avond even samen en kan zij alvast lekker slapen.

| DINSDAG |

Na ons ochtend ritueeltje ligt Lynn lekker te slapen in de box. Ik pak mijn laptop erbij en schrijf alvast wat stukjes voor de site. Heerlijk begin van de dag.

Zodra Lynn in bed ligt voor haar middagslaapje slaat mijn nesteldrang toe. Lynn haar kamer moet veranderd worden en daar heb ik deze leuke boekenplankjes voor besteld. Ook deze wordt in de verf gezet.

Daarna moet mijn kledingkast eraan geloven. Ik heb maar liefst 2 (!) vuilniszakken tot de nok toe vol met kleding wat weg kan. Ik stuur deze foto naar een vriendinnetje met de tekst ‘zo is er meer ruimte voor nieuwe spullen’. Volgens mij is elke vrouw hetzelfde hierin. Als Lynn wakker wordt, ga ik lekker met haar naar beneden en spelen we samen. Ik vind het zo leuk dat ze wat meer ‘wakkerder’ is!

| WOENSDAG |

Géén foto’s gemaakt van deze dag. We hielden een soort van pyjama dag omdat het weer niet te doen was! Lekker knuffelen samen.

| DONDERDAG |

Lynn is alweer klaar voor een nieuwe dag. Als zij aangekleed is speelt zij nog even op ons bed, beddengoed eraf en lekker in de wasmachine. Huishoud dag vandaag.

Van zolder tot de woonkamer. Alles is gepoetst en in de middag werk ik de strijkwas weg. Zo’n hekel aan!

Als ik klaar ben met poetsen wordt mijn vriendin wakker. Alle aandacht voor haar en lekker spelen samen. Ik hou van dit koppie.

| VRIJDAG |

We gaan even op de koffie bij een vriendin van mij. Zij heeft 5 weken voor de geboorte van Lynn haar tweede zoontje mogen verwelkomen. Lynn mag even onder de babygym daar. Ze vindt het helemaal geweldig! In de middag komt mijn schoonmoeder langs om nog even met Lynn te knuffelen en in de avond gaan wij lekker naar vrienden. Heerlijke dag zo!

| ZATERDAG |

Met dit drama weer besluiten wij een rondje te gaan neuzen in woonwinkels. Nooit goed om te doen, want je komt al-tijd met leuke dingen thuis.

Aankoop van de dag! Het nieuwe vloerkleed voor op Lynn haar slaapkamer. Binnenkort als alles af is, zal ik jullie een nieuw kiekje geven in haar kamertje. Het is al zoveel leuker nu!

Mevrouw op bed voor haar middagslaapje, papa en mama beginnen te snaaien. Wij halen eigenlijk niks lekkers meer in huis zodat je dan ook niet door kunt eten. Maar dit hadden wij toevallig nog liggen, dus dat ging natuurlijk op.

Als Lynn wakker wordt, speelt ze onder haar geleende baby gym. Liv kijkt toe, het zijn nu al beste vriendjes.

| ZONDAG |

Een hele leuke dag, maar wel zonder foto’s. Lynn en ik waren een dagje samen omdat papa op pad was. We hebben heerlijk rustig aan gedaan en in de middag zijn we naar de verjaardag geweest van mijn zwager en schoonzus. Lynn kreeg enorm veel aandacht van haar neefjes en nichtjes. Zo leuk om te zien!

De komende week zal ik weer proberen foto’s voor jullie te maken. Ik blijf het ontzettend leuk vinden, maar vaak schiet het erbij in. Er staan in ieder geval (hele) leuke dingen op de planning!

Bedankt voor het lezen!

 

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?