Plog 41 | Hondenweer

Plog 41 | Hondenweer

Goedemorgen lieve lezers. Zoals jullie konden lezen begin ik steeds meer mijn draai begin te vinden als moeder – nog niet gelezen? klik!, is het me weer gelukt om een paar foto’s voor jullie te schieten. Afgelopen weekend stonden er weer leuke dingen op de planning zoals een verjaardag, bezoekje aan Timmermans sierbestrating en kwamen mijn neefje en nichtje. Kijk je mee? 

| ZATERDAG | 

Om 09.00 uur zijn wij al aanwezig in Ruinerwold bij Timmermans sierbestrating. Deze foto zul je vast al op Instagram gezien hebben, maar ons volgende project begint over ongeveer een maand. De voor- en achtertuin worden aangepakt. Ik neem jullie uiteraard weer mee in dit project. Stay tuned!

Op de terugweg nog even snel langs de action voor cadeaupapier! Natuurlijk komen we daar weer met meer spullen weg dan dat de bedoeling was.

Mijn kleine poppetje is klaar om te gaan. Dat handje he!?

We wandelen naar onze vrienden die achter ons wonen. Onze tweelingvriendjes zijn alweer 2 jaar geworden en dat gaan we vieren! We hebben een hele gezellige middag en aan het eind van de middag zijn we weer thuis. Mijn schoonmoeder komt nog even langs voor koffie en knuffels met Lynn en in de avond hebben wij nog kraambezoek.

| ZONDAG | 

Deze hier slaapt weer een heerlijk nachtje door (23.30-08.00) en wordt lekker vrolijk wakker. Lekker met z’n drieën in het grote bed.

Ons kraambezoek van gisteravond had een lekkere bosschebol voor ons meegebracht en daar had ik vanochtend gelijk zin in. Als ontbijt dus, fout he?

Ik ben de slingers zat en wil ons huis weer in ‘oude’ staat hebben. Voor de kaartjes heb ik een fotoboek besteld, zodat ik ze daar allemaal in kan plakken. Bizar hoeveel kaartjes wij uiteindelijk hebben gekregen. Echt heel lief dat er zoveel mensen aan denken. Vooral ook mensen waar je het niet van verwacht!

Mijn zus appte vanochtend of ik toevallig ook tijd had om op mijn neefje en nichtje te passen. Natuurlijk zeg ik daar geen nee tegen en een uur later stonden ze op de stoep. De pop moest uitgebreid in bad en er werd fanatiek memory gespeeld. Zo gezellig!

Deze puber geniet ook van de gezelligheid. Naar buiten met dit weer wil je echt niet. Althans, wij niet. Zij wel hoor.

Op een gegeven moment begint het gewoon te sneeuwen. Geef mij dat weer van twee weken geleden maar weer! Aan het einde van de middag eten we patat – vaste prik als er neefjes en nichtjes zijn – en daarna breng ik ze weer richting huis. Het weekend is weer voorbij, niet dat dat voor mij wat uitmaakt omdat ik elke dag ‘weekend’ heb, maar toch geniet ik er extra van als het zaterdag en zondag is. Lekker met z’n drietjes. Op naar het volgende weekend.

Hebben jullie een fijn weekend gehad?

Bedankt voor het lezen!

 

 

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?