Plog 40 | Amersfoort

Plog 40 | Amersfoort

Goedemorgen lieve volgers! Leuk dat je er weer bent voor een nieuwe plog. Afgelopen zaterdag gingen wij voor het eerst met z’n drietjes op pad mét een lange(re) afstand in de auto. Wij gingen namelijk naar vrienden van ons en die wonen in Amersfoort. Heerlijk door de stad slenteren, taartjes eten en we gingen gourmetten! Ik maakte de hele dag foto’s (of liet ze maken ;-)) Kijk je mee? 

Na een topnacht beginnen wij de dag met een uitgebreide douche. Doordat wij twee douchekoppen hebben, kunnen we lekker met z’n drietjes douchen. Afgelopen nacht sliep onze kleine topper voor het eerst door en niet een beetje ook! Ze sliep van 23.30 tot 07.30 uur. Ik voel me herboren, echt!

Deze kleine knapperd is klaar voor de dag. Ik vind dit setje zoo leuk staan. Nog net iets te groot, maar dan kunnen we er langer van genieten!

Onderweg! We zijn ongeveer een uur en een kwartier onderweg, dus ik heb mooi even tijd hiervoor!

De liefste!

Wij zijn aangekomen in Amersfoort en gaan gelijk even ergens wat drinken. Hoe leuk ziet dit er uit? Het heet de BUUF en ze hebben me daar toch lekkere taartjes! Oh my…..

Dit dus! GE-NIE-TEN!

Lieve vriendin!

Gezellig zo met z’n vijven op pad!

 

 

One happy family. Lekker slenteren door de stad. Love it!

Echte toerist he? De camera heeft overuren gedraaid.

Moeke ook maar even poseren. Toch leuk als je zelf ook eens op de foto staat in plaats van dat je ze allemaal zelf maakt.

Mijn lieve vriendinnetje geeft de hele dag geen kick. Ze vind alles prima en ligt lekker om zich heen te kijken in de kinderwagen. We boffen maar met zo’n kleine topper.

Volgende tussenstop bij de Fiji. Geen straf hoor als je kind toe is aan een fles. Kunnen wij ook weer gezellig ergens zitten.

Knuffelen met papa. Ik hou van dit uitzicht!

Na de laatste tussenstop gaan we richting het huis van onze vrienden. Ze hebben heerlijke inkopen gedaan en sluiten de dag gezellig af met lekkere dingen op het gourmetstel! Moeders drinkt voor het eerst sinds 3 jaar weer eens een wijntje en dat was te voelen ook haha. Rond half 9 rijden wij weer richting huis en gaan niet te laat op bed. Wat een heerlijke dag was dit zeg!

Hoe was jullie zaterdag?

Bedankt voor het lezen.

Liefs,
Esmée

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?