Plog 39 | Stoppen met mijn blog?

Plog 39 | Stoppen met mijn blog?

Goedemorgen lieve lezers! Wat gaan de weken toch snel. Het is alweer woensdag en dat zou betekenen dat er weer een nieuwe plog online komt. Echter is dat vandaag niet het geval, want ik twijfel om te stoppen met mijn blog en of plog. Ik praat jullie vandaag even bij! 

Inmiddels schrijf ik alweer 1,5 jaar stukjes voor mijzelf en voor mijn vaste volgers natuurlijk. Ik merk dat ik hier mijn energie goed in kwijt kan en dat ik dingen van mij af kan schrijven. Normaal krop ik deze dingen op, maar door middel van mijn site kan ik het beter loslaten. Klinkt als iets geks, maar toch voelt het voor mijzelf enorm fijn én ik krijg ook nog eens lieve reacties van jullie.

Sinds de geboorte van Lynn ben ik mij bewust geworden van het wel/niet delen van bepaalde dingen. Denk bijvoorbeeld aan (snelle) foto’s waardoor Lynn er niet helemaal op staat zoals ik zou willen. Doordat ik dit rubriek heb opgestart 1,5 jaar geleden, voelde het voor mij een verplichting om door te gaan met foto’s maken. Maar ik moet je eerlijk bekennen, dat ik er nu amper tijd voor heb. Mijn telefoon ligt meestal ergens in een hoekje op de bank en daardoor vergeet ik heel vaak foto’s te maken óf het worden snelle foto’s van slechte kwaliteit.

Het schrijven van stukjes word ook iets minder, omdat ik merk dat mijn tijd iets krapper is geworden dan voor de geboorte van Lynn. Normaal schreef ik veel stukjes vooruit en had ik altijd wel iets klaarstaan. Dit heb ik sinds de bevalling niet meer gedaan, dus nu werk ik per dag ongeveer. Zodra Lynn slaapt en ik mijn huishouden aan de kant heb, pak ik mijn laptop erbij om in ieder geval op tijd een stukje klaar te hebben. Daar helpt mijn perfectionisme ook niet echt aan mee, want ik wil het wel ‘goed genoeg’ hebben voordat iets online komt. Al met al, een beetje tijdnood dus.

Tijdens mijn zwangerschap heb ik zo-veel lieve volgers erbij gekregen, dat het voor mij niet goed voelt om te stoppen met mijn site. Ook omdat ik weet dat ik dan bepaalde mensen niet blij ga maken en omdat ik het schrijven gewoon heerlijk vind. Het ploggen word alleen wel iets anders dan dat jullie gewend zijn. Ik wil graag 1 dag in de week vastleggen en dat met jullie delen. Dit kan een saaie doordeweekse dag zijn, maar ook een uitje of een dag in het weekend. Zo voelt het voor mij iets minder verplicht, maar dan heb ik nog wel mijn rubriek wat ik eigenlijk het leukste vind om te doen.

Ik ben benieuwd wat jullie hier van vinden! Maar mocht het nou zo zijn dat er op de maandag, woensdag of vrijdag niks online staat, dan heb ik even geen tijd gehad om iets te schrijven. Hoop dat jullie me dat vergeven 😉

Bedankt voor het lezen!

Liefs,
Esmée

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

1 Reactie

 1. Avatar
  Stephanie
  20 februari 2019 / 09:26

  Hoi Esmee,

  Sinds kort lees ik je verhalen met veel plezier.
  Ik zou zeggen niet stoppen dus maar gewoon schrijven als het jou uitkomt en geen verplichting voelen.
  Je kent mij ws niet maar ik jou wel al als heel klein meisje. (werkte op vrijdagavond en zaterdag bij je ouders in de zaak)
  Per toeval kwam ik op je site terecht en lees met veel plezier je verhalen.
  Ben zelf moeder van 4 waarvan de jonsgste nu 6 maanden is dus vind het heerlijk om de ervaring/verhalen van anderen te lezen.

  Groetjes Stephanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?