Plog 38 | voor het eerst alleen met Lynn

Plog 38 | voor het eerst alleen met Lynn

Goedemorgen deze woensdagmorgen. Het is weer tijd voor een nieuwe plog van de afgelopen week. Dit was de week dat ik voor het eerst alleen was met Lynn. Dit vond ik toch een potje spannend. De foto’s zijn er een beetje bij ingeschoten omdat ik mijn draai nog een beetje moet vinden. Maar ondanks dat, zitten er toch een paar leuke tussen. Kijk je mee? 

| MAANDAG |

De eerste dag zonder Danny óf de kraamhulp. Gelukkig komt mijn lieve zus mij helpen. Doordat ik nog niet heel goed te been ben, durf ik het nog niet aan om echt alleen te zijn met Lynn. Straks val ik flauw met haar op de arm. Moet er niet aan denken! Rond een uur of 9 is mijn zus er en beginnen we aan de dag. Even een paar keer knipperen met mijn ogen en de dag is alweer voorbij. Meer foto’s zijn niet gelukt vandaag!

| DINSDAG |

Mijn zus komt vandaag weer een dagje helpen en mijn neefje gaat gezellig mee. Eerst wilde hij Lynn liever niet vasthouden, maar even later had hij zich toch bedacht. Hij wilde haar zelfs niet meer terug geven en eigenlijk moest ze mee naar zijn huis. Is toch te lief?

Als Lynn haar middagdutje gaat doen, begin ik hier aan. De wasmachine draait overuren sinds de geboorte. Als ik hier klaar mee ben, kruip ik ook even onder de wol.

Zodra Danny thuis is van zijn werk gaan wij samen een rondje uit met Liv. Lynn slaapt lekker verder in de kinderwagen.

| WOENSDAG |

De eerste dag dat ik écht alleen ben. Ik begin een beetje ritme te krijgen en Lynn gaat daar gelukkig lekker in mee. Na de fles knuffelen we nog even lekker.

Even een rondje huishouden tussendoor.

En daarna even ‘me time’. Lekker bezig met de site. Dit heb ik de afgelopen dagen wel een beetje gemist!

| DONDERDAG |

Wakker worden met dit uitzicht. Ik smelt echt elke dag weer..

In de ochtend komt mijn vriendin langs met haar kindjes! Daarna ga ik verder met mijn dagelijkse bezigheid. Wasjes, wasjes en nog eens wasjes.

We gaan morgen voor het eerst de deur uit, dus de luiertas moest maar eens ingepakt worden. Ik heb bij verschillende mama’s gekeken wat zij meenamen in de luiertas én ik app mijn zus om de haverklap. Gelukkig helpt ze mij met alles en kan ik met alle vragen bij haar terecht. Ben veel te bang dat ik iets vergeet.

Ons eerste familie uitje is een feit. Even een rondje supermarkt met zijn drieën. Wat kan ik hier gelukkig van worden, even ergens anders dan thuis.

| VRIJDAG |

Mijn zus is weer van de partij om mij te helpen klaarmaken. We gaan met zijn vieren naar beppe haar verjaardag en dat vind ik heel spannend! Voor het eerst ergens heen met Lynn..

Na twee weken ga ik voor het eerst weer even uit met Livvie. Ze is zo vrolijk en rent alle kanten op. Blij hondje!

De verjaardag gaat hartstikke goed en merkte eigenlijk niet eens dat Lynn mee was. Zo mooi om te zien dat beppe zo trots is op haar achter kleindochter.

Danny heeft weekend en daar hadden wij heel erg zin in. Lekker met zijn drietjes! De vrijdagavond maak ik een begin aan mijn bevallingsverhaal.

| ZATERDAG |

Rondje centrum op de planning en dat gaat prima. Tussendoor moet ik wel even zitten om bij te komen. Conditie kom maar weer terug.

We gaan even langs mijn schoonzus die aan het werk is. Daar hebben ze deze armbandjes die je zelf samen kunt stellen. Ben al een echte moeke he?

In de middag doe ik een lekker dutje samen met Lynn en daarna doe ik wat aan het huishouden. Dit gaat ook allemaal door he?

| ZONDAG |

Een drukke dag zonder foto’s. We krijgen twee keer kraamvisite en gaan tussendoor nog even naar de verjaardag van mijn stiefzusje. Aan het eind van de dag zijn we alle drie kapot en brengen lekker op de bank door. Klaarstomen voor een nieuwe week..

De komende week zal ik proberen wat meer foto’s te maken! Hoe was jullie week?

Liefs,
Esmée

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?