Plog 36 | Bubbeltime!

Plog 36 | Bubbeltime!

Goedemorgen lieve volgers. Er is weer een week voorbij gevlogen, dus ik ben er weer met een nieuwe plog voor jullie! Afgelopen week was een rustig weekje mét een zielig ziek hondje. Geen dingen op de planning, maar vooral lekker thuis in mijn bubbel. Ik merk dat ik de laatste week het liefst lekker onder een dekentje op de bank lig, zonder teveel afspraken. Nog even genieten van het alleen zijn denk ik 😉 Ik maakte afgelopen week weer foto’s, alhoewel het er niet heel veel zijn! Kijk je mee? 

| MAANDAG | 

De nesteldrang slaat toe.. De keukenkastjes moeten eraan geloven. Alles wat overdatum is gaat weg, de kastjes worden uitgezogen en daarna weer opnieuw ingericht. Het houd je bezig hé!?

Het is 12.00 uur. Rondje om met mijn vriendin!

Daarna gaan we vrolijk verder met de nesteldrang. Ik merk dat ik nu alles graag aan kant wil hebben, stel dat we opeens weg moeten, komen we niet in een bende weer thuis.

Ooooh liefde voor mijn nieuwe spel op de PlayStation! Lekker languit op de bank, niet teveel nadenken en lekker gamen. Ik snap de mannen hierin wel.

In de avond word ik weer teruggefloten door mijn eigen lichaam. Lang leve de harde buiken. Nu ben ik wel extra blij dat we een bad hebben!

| DINSDAG |

Ik ben vroeg beneden vandaag. Helaas met geen leuke reden. Liv is ziek geworden en moet continue overgeven. Dus ik besluit maar lekker bij haar te gaan zitten en haar af en toe een beetje te vertroetelen. Het is net je kind op dat moment en ze is dan zooo zielig – vind ze zelf – 

Uiteindelijk voelt ze zich weer een stuk beter en is ze weer vrolijk. Ik trakteer mezelf op deze. In het kader van, nu mag het nog.

| WOENSDAG |

Weer vroeg uit de veren vandaag! Ik doe een rondje centrum omdat de billendoekjes bij Etos in de aanbieding zijn én omdat ik zin heb om even te sneupen. Gelukkig is het nog lekker rustig en hoef ik met niets en niemand rekening te houden.

Alvast een voorraadje. Kunnen we even mee vooruit.

Ook kwam ik dit nog tegen bij de Zeeman en de Hema. Ik kon het niet laten liggen voor die kleine prijsjes. Dus ik houd me weer niet aan mijn woord. Oeps..

De middag loopt iets anders dan verwacht. Als ik een paar keer met Liv uit ga, probeert ze steeds te poepen maar er komt dan niks. Aangezien ze fanatiek is geweest met een flos touw – lees, alle draadjes opgegeten – zijn wij een beetje bang dat ze verstopt zit. Ik bel de dierenarts en kunnen gelukkig gelijk terecht. Na een onderzoek van de arts én een röntgenfoto, kunnen we opgelucht naar huis. Er is gelukkig niks te zien in haar buik!

| DONDERDAG |

Zo-veel liefde voor dit beest.

In de middag heb ik een afspraak staan bij de schoonheidsspecialiste. In het kader van ‘nu kan het nog’ laat ik lekker mijn wenkbrauwen epileren en verven.

| VRIJDAG |

We beginnen de ochtend met heel veel kusjes op mijn buik. Bijzonder om te zien hoe zij er nu al mee omgaat. Of er word een poot op mijn buik gelegd óf ze begint aan mijn buik te likken. Hoe lief is dat!?

Ik vraag me af of deze houding lekker ligt..

Ennnnn weer door met mijn nesteldrang. Wasjes, wasjes en nog eens wasjes!

| ZATERDAG |

Ik word vandaag weer heel blij van de pakketbezorger. Mijn nieuwe vriend word bezorgd, dus daar vermaak ik me de hele dag bijna mee. Lekker alles omzetten en opschonen. Hou ik van!

Deze kijkt ondertussen of baasje het bouwpakket wel goed in elkaar zet. We hebben een kleine commode voor beneden. Hoeven we geen kindje te verschonen op tafel óf bank.

Ik krijg zin in een vette hap en gelukkig ligt er nog een voorraadje in de vriezer. Weer geen gezonde maaltijd op tafel.. Vinden jullie mij al erg?

| ZONDAG |

Een lekkere lazy sunday again. Er word weer iets aan het huishouden gedaan, we wandelen met deze draak en liggen voornamelijk lekker op de bank. Joggingbroek aan, PlayStation aan en chillen maar!

De komende week staat er weer (bijna) niks op de planning. Ik ga weer lekker mijn bubbel in – onder een kleedje op de bank – en wil nog wat stukjes vooruit werken voor de site. Hoe was jullie week!?

Bedankt voor het lezen!

Liefs,
Esmée

 

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?