Plog 35 | Oud & nieuw

Plog 35 | Oud & nieuw

Goedemorgen deze woensdag morgen. Afgelopen week sloten wij 2018 in gezelligheid af en hadden daarna een lekker rustig weekje voor de boeg. Ik rommelde wat in huis om, we kochten de laatste benodigdheden voor de baby en ik mocht onverwachts een nachtje logeren in het ziekenhuis. Ik maakte foto’s van de afgelopen week. Kijk je mee? 

| MAANDAG |

De eerste dag van een nieuwe week en tevens de laatste dag van 2018. Op maandag vul ik altijd onze familie planner in met de afspraken van die week en wat we gaan eten. Handig voor mijn wederhelft aangezien ik verzin wat we gaan eten en dat hij het klaarmaakt.

We gaan naar de Lidl voor de weekboodschappen. Helemaal geen slecht idee op oudjaarsdag..

Als we de drukte van de supermarkt overleefd hebben, halen we Liv op en rijden we door naar de Welkoop. Liv mag een nieuw touw uitzoeken en kan dan gelijk even op de weegschaal. Trouwens ook geen slecht idee om op oudjaarsdag naar de Welkoop te gaan. Iets met vuurwerk en heel veel mensen..

Mijn pakketje komt binnen en ik word daar zo blij van. Ik heb me niet helemaal aan mijn woord gehouden, ik zou namelijk geen nieuwe baby kleren meer kopen tot de geboorte van ons kindje. Maar ik was even vergeten dat de Zara nog met een sale kwam.

Wij zitten het oude jaar gezellig met vrienden bij ons thuis uit. Nadat we lekker met zijn allen hebben gegeten, komt ons favoriete spel op tafel. Wonder boven wonder houd ik het de hele avond vol en nadat ik het vuurwerk heb bewonderd, ga ik linea recta richting bed. Zwaar hoor zo’n avond voor een zwangere vrouw.

| DINSDAG |

Het is nieuwjaarsdag en dat betekend dat het de eerste dag van de goede voornemens is. Gelukkig hoef ik daar nog even geen rekening mee te houden en maak ik lekker de restjes op van gisteravond. Een appel beignet als ontbijt mét een slapend hondje op de achtergrond. Helemaal kapot van gisteravond omdat ze continue op haar hoede was. Niet omdat ze bang was, maar omdat ze heel graag met de mannen mee naar buiten wilde. Een keer wat anders, een hond die totaal niet bang is voor vuurwerk!

Ik maak foto’s voor de site van de babykamer. Nog niet gezien? KLIK! En ondertussen kom ik een spiegel tegen. Selfie! Dikke buik he?!

Ondertussen draait de wasmachine haar diensten en doen wij lekker rustig aan. Fijn die vrije dagen samen!

| WOENSDAG |

Vandaag is een wat mindere dag qua harde buiken. Daarom plof ik lekker op de bank en kijk ik wat series. Ondertussen komt deze knapzak af en toe even kijken hoe het met met gaat. Dat je zo gek kunt zijn op een hond he? Mijn grote vriendin.

In de avond staat er een zwangerschapsmassage op de planning. Komt perfect uit met deze slechte dag.

| DONDERDAG |

Door de zwangerschapsmassage van gisteravond voel ik mij echt herboren. Mijn spieren zijn lekker los en daardoor heb ik ook wat minder harde buiken – aanrader voor zwangeren met veel harde buiken dus -. Mevrouw hier meld zich dus dat betekend dat we een rondje uit moeten. Ze houd het steeds langer vol en zijn daarom ook echt trots op haar. Kijk nou hoe groot ze word..

Het weer is in ieder geval perfect. Ze is de laatste tijd zo vrolijk met uitlaten. Continue rondjes rennen en achter haar eigen staart aan. Maf beest.

In de middag rijd ik naar mijn zus omdat we beide nieuwe plantjes nodig zijn. Een paar weken geleden waren we hier ook en kochten toen beide een mini kerstboom voor op de eettafel. Maar wel met de afspraak dat als de kerstboom eruit gaat, dat er dan wel een nieuwe plant moest komen. Gelukkig zijn we beide na een goede zoektocht geslaagd!

| VRIJDAG |

Ik word wakker met deze foto. Danny trof haar vanochtend zo beneden aan. We dachten dat deze versiering veilig lag in een keukenkastje, maar waarschijnlijk heeft er een klein stukje uitgestoken waar zij is aan gaan trekken. Het uiteinde zat namelijk nog netjes in het keukenkastje. Volgens mij wil ze duidelijk maken dat ze er klaar voor is haha.

Even een gezonde lunch na al dat ge(vr)eet de afgelopen dagen!

Alleen gaat het in de avond alweer mis. Culinair hoogstandje, broodje rookworst als avondeten.

| ZATERDAG |

Na een slechte nacht word ik wakker in het ziekenhuis. Gisteravond had ik extreem veel harde buiken wat ik niet onder controle kreeg en besloot ik maar te overleggen wat we het beste konden doen. We mochten voor een extra check even langskomen, maar ze konden niks vinden. Daarom mocht ik ter observatie een nachtje blijven om te kijken of er iets zou veranderen. Maar dat deed het gelukkig niet en mocht ik de volgende ochtend weer lekker naar huis. Lekker een dagje thuis in bad én lekker op de bank.

| ZONDAG |

Geen foto waardige dag vandaag omdat we eigenlijk weinig tot niks deden. Mijn moeder en haar vriend kwamen langs voor een bakkie en verder dan de bank ben ik niet gekomen. Ik zette deze plog alvast in elkaar en deed vooral veel aan mijn nieuwe verslaving, namelijk Rayman op de playstation. Jeugdsentiment is aanwezig hoor!

Dit was ‘m weer voor deze week. De komende week staat er een controle bij de gynaecoloog en een bezoekje aan de schoonheidsspecialist op de planning. Voorlopig hebben we dan even niks op de planning, aangezien het dan elk moment zo ver zou kunnen zijn!

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

Liefs,
Esmée

 

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?