Plog 34 | het is kerst!

Plog 34 | het is kerst!

Goedemorgen lieve volgers. Het is alweer woensdag 2 januari en 2019 is van start gegaan. Voor iedereen een heel gelukkig en gezond 2019 gewenst! Afgelopen week was een drukke week. Kerst stond voor de deur en aangezien wij een grote familie hebben, waren alle dagen ingepland. Ik maakte weer foto’s van de afgelopen week! Kijk je mee? 

| MAANDAG |

We beginnen de maandag met een rondje supermarkt. Ons motto is, het is druk dus we doen rustig aan. Beetje mensen kijken ondertussen en rustig de boodschappen inladen. Heerlijk om al die gefrustreerde mensen te zien die toch wel een beetje haast hebben. Moet je juist niet hebben op zulke dagen! Aan het einde van de middag rijden wij naar mijn moeder en haar vriend om aan te schuiven bij ons eerste kerstdiner in deze dagen. Door de gezelligheid ben ik vergeten daar foto’s te maken.

| DINSDAG |

Samen ontbijten met warme broodjes én cadeautjes! We zouden dit jaar niet aan cadeautjes doen omdat ik iemand ben die heel moeilijk cadeautjes voor Danny kan bedenken, maar dit jaar had ik iets leuks bedacht waardoor ik het toch nodig vond om een cadeautje te doen.

Ons kersthondje is weer klaar voor het kerstdiner. Hoi knapzak!

Omdat mijn schoonfamilie op tweede kerstdag bij ons komen, hebben we deze kinderstoel alvast aangeschaft. Voor straks ook handig om mee te nemen naar etentjes etc. Dus ik besluit die maar vast in elkaar te zetten.

Ik neem even mijn rustmomentje en zet alvast de plog een stukje in elkaar van vorige week. Nog niet gelezen? KLIK!
Daarna doe ik mijn vaste middagdutje – ouwe moeke – en maken wij ons klaar om naar mijn vader te gaan. Kerstdiner 2 staat op de planning waarbij ik wederom vergeet foto’s te maken.

| WOENSDAG |

Hallo tweede kerstdag! Om 09.00u staat Danny al in de keuken om de voorbereidingen te treffen voor het eten voor die avond. Ondertussen help ik hem met de uien.

Dit is de rest van de dag mijn uitzicht. Ik heb niet helemaal mijn dag dus breng voornamelijk op de bank door. Fijn beeld hé, een man in de keuken!

De tafel is gereed voor gebruik!

En dit tafeltje is voor de kindjes. Hoe schattig!

Die man van mij he, heeft dit allemaal in zijn eentje klaargemaakt en lekker dat het was!

| DONDERDAG |

Dit is altijd het minste na gezellige avonden bij jou thuis. De vaatwasser draait overuren en ondertussen breng ik lekker op de bank door. Die drukte van de afgelopen dagen hakt er toch wel wat in.

Van mijn werk kreeg ik een super leuke cadeau bon als kerstpakket. Natuurlijk word dat besteed voor de baby. Nieuw setje kleding!

| VRIJDAG |

Zoals ik vorige week ook al aangaf, ben ik bezig met nascholingen voor mijn werk. Deze week staat dementie op het programma.

Restjes van kerst. Recept volgt binnenkort hoor!

Samen bankhangen en GTST kijken. Liv vind het ook interessant zo te zien.

| ZATERDAG |

Ik begin de dag lekker relaxed. Ik hou zo van ons nieuwe bad!

Daarna haal ik mijn favoriete nichtje op, die even een middagje bij ons komt spelen. Danny probeert een potje FIFA te doen..

We eten frietjes en ploffen daarna lekker op de bank. We besluiten dat ze bij ons blijft logeren en kijken gezellig de hele avond leuke films. Vind dit zo gezellig en spontane acties zijn altijd het leukst!

| ZONDAG |

Ik breng haar in de ochtend weer terug en breng daarna de hele dag op de bank door. Tussendoor komt dit monster een paar keer knuffelen en ik doe veel middag dutjes. De laatste loodjes wegen het zwaarst volgens mij.

Dit was ‘m weer voor deze week. Een drukke week met heel veel gezelligheid! Hoe was jullie kerst!?

Liefs,
Esmée

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?