Plog 32 | Vuurwerkshow

Plog 32 | Vuurwerkshow

Afgelopen weekend waren mijn laatste vakantiedagen. 1 keer knipperen met je ogen en die 3 weken zijn zo voorbij gevlogen. Maar aan de ene kant vind ik het ook wel weer ‘lekker’ om aan het werk te gaan. Weer terug in het ritme en niet meer lang in bed liggen en jezelf nog vermoeider maken 😉 Afgelopen weekend was het weer iets minder, maar de dingen die we deden waren niet minder leuk daardoor. Kijk je mee?

| ZATERDAG |

Als ik ergens een hekel aan heb, is het boodschappen doen. Gelukkig doen wij dit altijd samen en hebben nu een vast moment in de week namelijk de zaterdagochtend. Het liefst zo vroeg mogelijk, want dan is het nog het rustigst. Deze keer waren we iets later en dat merkten we gelijk aan de drukte..

Nadat de boodschappen in huis zijn, lunchen wij alvast en trekken we daarna de huis-houd-handschoenen aan. Zo fijn om dit ook samen te doen. Binnen een uur zijn wij klaar. Van zolder tot de woonkamer, alles is weer netjes.

We rijden om 17.00u naar mijn vader om daar een gezellig avondje door te brengen. We spraken af om met een deel van de familie naar de pizzaria te gaan. Alleen omdat het feestweek in Franeker is, hadden ze helaas geen plek meer voor 10 man. Dus de pizza’s werden thuis bezorgd. Ook lekker!

We gaan naar het centrum om van de laatste avond van de feestweek te genieten. Dit word altijd afgesloten met een vuurwerkshow. Abnormaal hoe ze dat allemaal doen. Heel mooi om te zien.

Na een super gezellige avond, komen we weer bij mijn vader aan. Ons kleine monster kon daar mooi blijven zodat ze niet een hele avond alleen zou zijn. Ook is de hond van mijn zwager en zus bij mijn vader. Gezellig met z’n 3en in de mand.

| ZONDAG |

De laatste dag van de vakantie breekt aan. Opstarten met wat woonprogramma’s terwijl de broodjes in de oven zitten.

Italiaanse bollen met kipfilet!

Deze draak gaat onder de douche. Weer fris en fruitig voor de komende tijd.

Tijd voor een nieuwe weekplanning voor de komende week. Heerlijk om dit te doen op een regenachtige zondag met een warme kop thee.

De middag breng ik door op de bank. Door hevige rugpijn wat doortrekt naar mijn buik. Mijn lichaam gaat nu echt aangeven dat ik ook mijn rust moet pakken. Dus dat doen we vanaf nu ECHT! Ik word lekker verzorgd door mijn persoonlijke verzorger, mijn man is echt de beste.

De rest van de avond blijven we lekker hangen op de bank. We kijken boer zoekt vrouw met thee en chocola. Ik vind het wel wat hebben hoor, de herfst. Vooral als je nergens heen hoeft en lekker thuis kunt blijven.

Dit was de plog voor deze week! Hoe was jullie herfstachtige weekend?

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

Liefs,
Esmee

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?