Plog | 30

Plog | 30

Goedemorgen! Het is alweer woensdag, bijna weekend voor de meesten en ik geniet nog even heerlijk van mijn vakantie. De eerste 1,5 week zit er op. Wat gaat het dan toch snel he!? Afgelopen weekend was een fijn weekend! – de meeste weekenden zijn fijn – Danny was een weekend weg – dat was dan iets minder – maar Liv en ik hebben een heerlijk weekend gehad bij mijn moeder en haar vriend. Even niks moeten, maar heerlijk even genieten. De zaterdag heb ik geen foto’s gemaakt omdat wij een hele dag met collega’s op een boot weg zijn geweest omdat één van mijn collega’s 40 jaar in dienst is. 40 jaar! Super tof dat je zolang bij dezelfde baas bent. De zondags maakte ik wel foto’s, kijk je mee?

Goedemorgen! Liv is weer vroeg van de partij. Mijn moeder laat haar uit zodat ik wat langer kan blijven liggen. Super lief! Ze krijgt eten uit haar nieuwe bak. Een slow feeder. Heeft ze wel nodig, meestal is het hap slik weg 😉

Daarna krijg ik een lekker ontbijtje. Heerlijk zondag gevoel!

Auto vol geladen. Wij gaan genieten van het heerlijke weer. Richting kale duinen!

Mijn vriendinnetje heeft de dag van haar leven. Heerlijk los rennen over de duinen. Ik ben zo gek op haar hé!

Even pauze. Van al dat rennen word je moe.

Dan houden wij ook even pauze. Ge-nie-ten zeg!

Na al dat rennen en wandelen zijn Liv en ik beide een beetje moe. Omdat het warm in huis was, had ik de buiten deur even open gezet. Na een tukkie van een uur word ik wakker en schrik ik me kapot van dit beest. Geeen idee van wie hij/zij is, maar volgens mij vond hij/zij het wel gezellig bij ons binnen.

Deze hier merk ik de hele middag niet. Die schat is zo kapot, dat ze lekker de hele middag ligt te slapen. Zo kan ik lekker even series kijken en chillen 😉

In de avond werk ik nog even aan de site. Liv ligt ondertussen nog steeds lekker te chillen. Danny komt weer thuis – gelukkig – en we gaan niet te laat slapen. Op naar twee weken vakantie samen!

Hoe was jullie weekend? Heerlijk he dat nazomer weer?

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?