Plog 31 | klussen onder toezicht

Plog 31 | klussen onder toezicht

Goedemorgen lieve volgers. Het is weer tijd voor nieuwe foto’s van afgelopen weekend. De laatste week van mijn vakantie is alweer aangebroken, dus wij gaan hier nog even extra van genieten. Afgelopen weekend was een heerlijk weekend, we waren aan het ‘klussen’, speelden spelletjes en deden heerlijk rustig aan. Kijk je mee naar de foto’s van afgelopen weekend!?

| ZATERDAG |

Ontbijt! Het is 09.00u en dat vinden wij een mooie tijd om op te staan. Rondje met Liv en daarna lekker wakker worden op de bank. Stracciatella vla en een beker melk. In het weekend mag dat!

De vrijdags hebben wij een rondje Ikea gedaan en daar deze speelgoed bak gekocht. Wij hebben een trap in de woonkamer en daaronder ontbrak continue wat. Dus met oog voor de toekomst, alvast een speelgoed bak. Tot die tijd dat hij gebruikt kan worden voor baby februari, ligt er oud speelgoed in van mij. Daar kunnen de neefjes en nichtjes dan weer lekker mee spelen.

Deze hier houd goed in de gaten of het wel goed gaat.

Goed gekeurd hoor!

In de middag rijd ik naar mijn moeder waar mijn neefje en nichtje zijn. Er is allemaal gezelligheid in de stad, dus daar willen ze even kijken. Mijn nichtje is nu al helemaal gek van haar nichtje. Continue kusjes en over mijn buik aaien. Echt veel te lief! Kunnen mijn hormonen niet echt aan zegmaar.

Na lange tijd besluiten we weer een spelletjesavond te plannen met vrienden. Vooraf even een snackje.

Phase 10. Ik had hier heel veel zin in, tot ik alleen maar slechte kaarten had en enorm achter liep. – slecht tegen verlies kunnen?-
Nadat het potje afgelopen is, gaan we lekker op tijd naar huis om te gaan slapen. Heerlijk degelijk om 22.00u op bed liggen in het weekend. Houd ik van.

| ZONDAG |

Vandaag hebben wij een familie feest van Danny zijn kant (die aan de andere kant van Nederland wonen). Maar omdat Liv nog niet zo lang alleen kan zijn, besluiten wij dat ik vandaag thuis blijf en dat Danny daar wel heen gaat. Even rustig opstarten met eigen gemaakte cake en een bakkie thee.

Ik draai verschillende wasjes en heb eindelijk eens tijd (en zin) om te gaan strijken. Is dat maar weer gebeurd!

Rondje met mijn vriendinnetje. Lekker in joggingsbroek en trui. Zondag gevoel is aan hoor.

De rest van de middag werk in aan de site. Dit lukt aardig en na een paar uurtjes besluit ik van mijn vrije zondag te gaan genieten. Folders zijn binnengekomen, dus even kijken of er weer wat leukst in de aanbieding is.

Eigen gemaakte salade. Ik ben hier zo gek op! Receptje volgt binnenkort.

De rest van de avond ziet er zo uit. Bakje thee, kaarsjes aan en vt wonen – weer verliefd op je eigen huis op de buis.

Hoe was jullie weekend? Ook zo genoten van het vrij zijn?

Bedankt voor het lezen!

Liefs,
Esmee

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?