Plog | 29

Plog | 29

Goedemorgen deze woensdagmorgen! Het is weer tijd voor de weekend plog. Afgelopen weekend waren mijn eerste vakantie dagen en daar heb ik even goed van genoten. Ik maakte wat foto’s! Kijk je mee?

| ZATERDAG |

We staan vroeg op zodat we wat aan de dag hebben. Ik maak ontbijt!

Jummie, smoothie time! Even wat vitamientjes in één keer. Griekse yoghurt, banaan en aardbei. Een kind kan de was doen toch!?

We krijgen het op de heupen, naja ik dan. Ik besluit dat de logeerkamer, wat babykamer word, per direct leeg moet. We verplaatsen de logeerkamer naar zolder. Mooi plekje zo toch?

Ik neem even pauze en kijk even naar de buit die we al gekregen hebben. We hebben niet heel veel spullen meer nodig voor onze kleine baby. Duizendmaal dank aan mijn lieve broer, schoonzus, zus en zwager dat wij zoveel spullen hebben gekregen.

We gaan naar mijn schoonzus voor een kleine fotoshoot. We hadden 50 seconden om één goede foto te schieten. Na een dikke slappe lach is dit uiteindelijk toch gelukt!

Als we thuis komen, is mijn pakketje binnen. De eerste jurkjes stromen binnen -oeps-

We gaan naar Lemmer. Andre Hazes treed op en ik ben ontzettend fan! Wat een held is hij. Komt niet even om een liedje te zingen maar om een dik optreden te geven. Heel gaaf!

Fa-vo-riet. ZO lekker!

Rond een uur of half elf vind mijn lichaam het wel mooi geweest. Ik ben kapot en heb het enorm koud. Nog even opwarmen bij de houtkachel en dan lekker richting huis.

| ZONDAG |

Goedemorgen! Om 07.00 uur meld mijn vriendinnetje zich om een rondje te gaan lopen. Heerlijke start van deze dag.

Over een chill dag gesproken. We liggen de hele dag op de bank te relaxen. Ondertussen een broodje kroket als lunch!

Ik besluit maar even wat nuttigs te doen en maak een nieuwe weekplanning. Zelfs in de vakantie ja! Had ik al gezegd dat ik daar niet zonder kan!? – iets met houden van ritme –

We maken ons klaar en wandelen naar mijn schoonzus die haar verjaardag viert. Deze kleine draak is ook uitgenodigd en gaat gezellig met ons mee. Kijk haar eens knap zijn! Liefste hond ever!

We blijven lang hangen en voordat het donker wordt, besluiten we terug te wandelen. We duiken de bank op met miljoenenjacht en gaan niet te laat slapen. Einde van een heerlijk weekend!

Hoe was jullie weekend?

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?