Plog | 27

Plog | 27

Ook pak ik het ploggen weer op! Iets wat ik heerlijk vind om te doen in de weekenden omdat ik sowieso veel foto’s maak van alles ;-). Afgelopen weekend was een lekker chill weekend, waar ik écht aan toe was. De zaterdags hadden Liv en ik het rijk alleen en de zondags plakten we lekker aan de bank vast. Hier komen de foto’s van afgelopen weekend! 

| ZATERDAG |

We beginnen de dag met dit koppie. Ik vraag aan haar of ze toevallig de hor voor de deur kapot heeft gemaakt. Maar volgens mij is ze onschuldig..

Fa-vo-riete klusje van de dag. Vaatwasser leeg en de troep op het aanrecht erin. Is het maar weer klaar.

Wij genieten even samen van het mooie weer en lopen een groot blok om. Vind ze altijd fijn als er iemand thuis is. Kleine aandachtstrekker.

Craving op dit moment. Dol op kaasbroodjes! Mezelf even getrakteerd op een lekkere lunch.

Na de lunch moet ik er aan geloven. De wasjes draaien, toilet en badkamer zijn schoon. Nu stofzuigen en dweilen. Moet toch iets vaker nu we dat harige monster in huis hebben.

Zodra het huis aan kant is en de laatste wasjes opgehangen zijn. Springen Liv en ik in de auto. We gaan een avondje naar Sneek voor gezelligheid.

Eenmaal aangekomen daar, laat ik haar nog even plassen en word ze uit het niets aangevallen door 3 andere honden. Ben nog nooit zo geschrokken. Onze arme baby.. Gelukkig wisten mijn zus en zwager wat we in dat geval moesten doen – ik totaal niet door de paniek- en belden de dierenarts daar. We mochten langskomen voor een check-up. Godzijdank was er niks aan de hand..

Liv kruipt de hele avond tegen haar vriendinnetje Beau aan en ondertussen spelen wij spelletjes.

Keezen it is! Al een tijdje niet meer gespeeld, maar het blijft zo ontzettend leuk!

| ZONDAG |

Goedemorgen! Het lijkt alsof deze lieverd niks van gisteren heeft overgehouden. Ze is aardig vrolijk en wil enorm veel knuffelen 😉

Omdat ik toch vroeg wakker ben en Liv het wel gezellig vind dat ik beneden ben, maak ik maar vast het avondeten klaar. Groentensoep it is! Lievelings!

Ik schrijf wat stukjes voor de site met een muziekje op de achtergrond. Ik hou van deze dagen.

Ondertussen snurkt deze dame lekker verder. Ze is zo lief! (als ze slaapt he!?)

In de middag staat er weer een voetbalwedstrijd op de planning en als vrijwilliger hoor je daarbij te zijn. Ik sta een middag in de winkel en tijdens de wedstrijd ben ik lekker thuis. Voetbal op tv en een soepje. De avond was vrij saai voor een foto, we brachten de avond door op de bank en gingen niet heel laat naar bed. Ik kan mijn slaap goed gebruiken, dus dat doen we dan ook maar zoveel mogelijk!

Dit was ‘m weer voor deze week. Hoe was jullie weekend?

Bedankt voor het lezen!

 

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?