Plog | 28

Plog | 28

Goedemorgen deze woensdagmorgen! Het is weer tijd voor een nieuwe weekendplog van afgelopen weekend. Het was een weekend met een rustige planning en vooral veel gezelligheid. Ik maakte weer wat foto’s! Kijk je mee? 

| ZATERDAG |

Om 09.00 uur staan wij in de supermarkt voor onze weekboodschappen. Lees goed: 09.00 uur (!) Ik heb altijd een hekel aan boodschappen doen op zaterdag, maar rond deze tijd is het prima te doen!

Ik kan hier zo blij van worden. Voor 09.30 uur een gevulde koelkast. Kunnen we afvinken voor de komende week.

Na een rondje opruimen door huis, wandel ik naar mijn gezellige achter buurvrouw. We kletsen bij onder het genot van een bakje thee.

Ik wandel na een uurtje weer naar huis en geniet daar van mijn lunch. In de middag gaan wij met onze vriendin naar Franeker. Even naar de beste dieren speciaalzaak om wat spullen voor haar te kopen. Natuurlijk moet ze mee, want dat mag ze zelf uitzoeken ofcourse 😉

We rijden langs mijn broer en schoonzus omdat zij weer wat spullen hebben gevonden voor onze baby. Ideaal een oudere broer en zus die al kinderen hebben en de spullen doorschuiven naar jou. Heel blij mee! Onze hondjes spelen voor het eerst echt los zegmaar, zo komisch. Ze rennen door het hele huis en springen over de banken. Liv moet alleen nog even leren de baas te zijn zoals je hier boven kunt zien haha.

In de avond hebben we een housewarming van vrienden. Het stond al een tijd gepland om te gaan barbecueën maar het weer zat niet mee. Gelukkig kon het doorgaan omdat ze een tent hadden opgezet. Maar het was wel ontzettend koud! Rond 22.00 uur besluit ik naar huis te gaan en duik ik lekker mijn warme bed in.

| ZONDAG | 

We beginnen de zondagochtend met de was. Is dat ook maar weer gebeurd voor de komende week!

Deze week hebben we tomatensoep. Toch vind ik dit lastiger om te maken dan het groentesoep pakket. Bij de tomatensoep vind ik het lastig om een goede smaak eraan te krijgen. Iemand tips!?

Even een rustmomentje. Ik schrijf wat stukjes voor de site!

Deze krijgen we van onze buurvrouw/vriendin. ZO schattig! Ze heeft hem zelf ook voor haar baby die in december/januari geboren word, hebben we straks fashion twins baby’s!

Na een lange tijd hebben we weer een spelletjesmiddag/avond gepland met vrienden van ons. Super gezellig, vooral als ik win 😉

Ik besluit om niet heel laat op bed te gaan, dus ik duik er rond 21.00 uur in. Een goed nachtje maken voor mijn laatste werkweek voor de vakantie. Hoe was jullie weekend!?

Bedankt voor het lezen!

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?