Plog | 26

Plog | 26

Goedemorgen deze maandagmorgen. Het weekend is weer voorbij gevlogen, dus dat betekend weer een nieuwe weekend plog. Het was een heerlijk weekendje, met vrijwel niks op de planning. We hadden het druk met Liv, chillden hem lekker, gingen naar een verjaardag en besloten spontaan een bbq avondje te houden met familie. Kijk je mee?

| ZATERDAG |

Goedemorgen. Het is 06.30u en ik loop een rondje met deze kleine draak. Vroe-hoeg…

Na een lekker rondje, mag ze weer in de bench. Ze is zo schattig (als ze slaapt ;-))

Mijn nu nog kleine liefde.. We zijn een dagje samen vandaag en wij vermaken ons prima! Lekker dutjes doen op de bank, zij in de bench en tussendoor lekker knuffelen. Heerlijk!

Na het geknuffel en het slapen, gaan wij op verjaardag bij vrienden van ons. We kunnen Liv bewonderen op de camera die we in huis hebben staan en merken dat ze nog niet lang alleen kan zijn. Aan het einde van de avond, is ze ongeveer 3 uren alleen geweest en besluiten we dat we haar ophalen en meenemen terug naar de verjaardag. Hier zitten we de hele avond, lekker voor de vuurkorf!

| ZONDAG |

Ik had vannacht ”nachtdienst”, dus ik mocht livje tussendoor uitlaten. Gelukkig kan ik heel goed tegen gebroken nachten en weinig slaap (not), dus ik kruip in de ochtend weer lekker mijn bed in. Na een aantal uurtjes vind ik het genoeg en maak ik ontbijt voor ons samen.

We besluiten spontaan een barbecue avondje te houden bij mijn schoonzus en zwager. Dus hup in de auto en dit kleine ding mag uiteraard mee!

Dikke mik deze twee!

Kunnen wij ondertussen lekker ons gang gaan. Ge-nie-ten dit weertje!

Zo, dit was ‘m weer voor deze week! Hoe was jullie weekend?

Liefs, Esmee

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?