Plog | 25

Plog | 25

Goedemorgen deze maandagmorgen! De nieuwe week is weer aangebroken en wat is het een fijn weertje! Dit was mijn eerste ”officiële” vrije weekend en wat heb ik daar van genoten. Het weertje was perfect en onze kleine grote liefde woont eindelijk bij ons. Daardoor had ik iets minder mijn telefoon in de hand voor foto’s, maar ik heb wel mijn best gedaan 😉 Kijk je mee? 

| ZATERDAG |

Goedemorgen! Wakker na een onrustige nacht. Liv moet enorm wennen, vooral ’s nachts. Dus dat is even bikkelen. Als ik beneden kom, doet zij haar schoonheidsslaapje en neemt Danny even de tijd voor zichzelf.

Maf beest! Ligt in alle posities te slapen.

Lunch van vandaag. Dit had ik al zolang niet gehad, dus vond het echt even lekker. Na de (late) lunch, rij ik naar Sneek. Verjaardag van mijn moeder en haar vriend.

Als ik ’s avonds weer thuis kom, wil Danny eigenlijk nog even het centrum in. Iemand hier is daar fel op tegen 😉  Uiteindelijk blijft hij thuis en gaan we er romantisch samen uit in de nacht om een rondje met Liv te lopen.

| ZONDAG | 

Na een ‘gebroken’ nacht, ben ik niet vooruit te branden. Iets met veel slaap nodig – helaas -, dus ik kruip weer even mijn bed in. Uiteindelijk slaap ik tot 11.15 en start ik de dag relaxt.

Stoeien met Liv! Ze is niet zo verlegen meer als afgelopen dagen. Klein monstertje.

Vandaag gooien we er een gezonde lunch in.

Met dit mooie weer, liggen we lang uit op de bank. Even kijken hoe Max Verstappen wint.

Mijn vader komt langs om liv te bewonderen. We eten gezellig een hapje met zijn drieën.

Na het eten wandelen we een heel stuk met dit mormeltje. Ze begint alles steeds beter te snappen. Trots op haar!
Uiteindelijk belanden we weer op de bank, met uiteraard voetbal. Ben blij als het WK weer voorbij is, al dat voetbal op tv 😉

Thanks voor lezen! Hoe was jullie weekend?

Liefs, Esmee

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?