Plog | 23

Plog | 23

Goedemorgen deze maandagmorgen!  Afgelopen weekend was een heerlijk weekend met veel gezelligheid. De zaterdags werkte ik mijn laatste (!) weekenddienst en kwamen mijn vriendinnetjes langs om te barbecueën. Zondags deed ik wat aan het huishouden, chillde ik hem in de tuin en kwam mijn tante op visite. Ik maakte foto’s van afgelopen weekend, kijk je mee? 

| ZATERDAG |

De wekker gaat vroeg.. 07.00 uur zit ik aan mijn ontbijt. Vind het altijd maar lastig om het bed uit te gaan terwijl vriendlief lekker kan blijven liggen.

@ Work! Mijn nieuwe agenda voor het komende jaar ligt al klaar. Ik werk van 08.00-15.00 uur en besef me dat dit mijn laatste weekenddienst ever zou zijn. Ik stop namelijk met werken bij de huisartsenpost en ga meer uren draaien bij de huisartsenpraktijk. Geen avonden-nacht-weekend en feestdagen meer. Het was een moeilijke keuze, maar uiteindelijk blij dat ik hem heb gemaakt. Het is best lastig om 2 banen te blijven combineren.

Als ik om 15.00 uur vrij ben, sjees ik naar huis om mijn wederhelft op te halen. Even boodschappen doen voor de komende week en daarna snel de barbecue aan.

Hup, de fik er in!

Een ontzettende gezellige avond gehad met deze meiden. Wij zijn al sinds dat we klein waren vriendinnen door het paardrijden. Iedereen begon met een kleine pony, deelden alles samen en waren ieder weekend samen op wedstrijd. Nu gaat iedereen zijn eigen kant wat op, de helft rijd geen paard meer en de andere helft nog wel. Toch leuk om een paar keer per jaar nog samen te komen en dan heerlijk bij te kletsen!

| ZONDAG |

Vrije zondag op de planning. Rond een uur of 10 ben ik uitgeslapen en spring ik lekker onder de douche. Na een lange douchebeurt trek ik een lekker chill outfitje aan.

Eenmaal beneden tref ik dit aan, gisteravond had ik echt geen zin meer om dit op te ruimen. Dus verschoof ik dat naar vandaag. Alles in de vaatwasser, ondertussen draaien er wasjes en plof ik lekker op de bank.

Ontbijtje voor vandaag!

Danny is een beetje brak en ik ben ook wat vermoeid, samen doen we een powernapje van 2 uur lang – ja niet normaal he!? – en verplaatsen ons dan lekker naar de tuin.

Na een potje skipbo, bereid ik het eten voor vanavond voor en komt mijn tante langs om het huis te bewonderen. We eten gezellig samen en zitten lekker de hele avond buiten. In de avond kijken we nog een stukje formule 1 en gaan niet te laat slapen. Nieuwe week die weer begint! Laatste weekje voor mijn vakantie.

Volgende week zal mijn upload schema iets anders zijn omdat ik ”echt” even vakantie neem. Geen laptop mee, dus even geen plog of artikel. Ik zal uiteraard foto’s maken, dus er komt een plog online op de vrijdags. In de week erna zal ik mij weer aan mijn ‘ oude ‘ schema houden.

Fijne werkweek allemaal!

Liefs, Esmee

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?