Plog 11 | Siberische kou

Plog 11 | Siberische kou

Goedemorgen deze maandagmorgen. Een nieuwe week, dus een nieuwe plog van afgelopen weekend. Dit weekend had ik een redelijk rustig weekend. Ik hoefde alleen zaterdag te werken, had zondag een lekkere vrije dag en daar heb ik lekker van genoten. De komende weken heb ik geen dag meer dat ik niets op de planning heb. Des te sneller we gaan verhuizen 😉 Kijk je mee? 

| ZATERDAG |

Om 06.30 uur gaat de wekker. Vrijdagavond zijn wij een avondje bij mijn moeder en haar vriend geweest en waren rond een uur of half 1 pas thuis. Kort nachtje dus. Ik spring op de fiets om naar mijn werk te gaan. Wat een kou, niet normaal. Ik maak geen foto, als ik mijn handen uit de handschoenen haal, bevriezen ze gelijk.

Ik heb wederom een dienst van 08.00-15.00 uur. Het gezonde snackje voor deze week naar binnen werken.

Mijn dienst zit er om 15.00 uur op. Ik spring weer op de fiets om naar huis te gaan. Wind tegen, hurde wyn zeg! Thuis werk ik mijn to do lijstje af en chill hem daarna lekker op de bank. Trouwens, de uitgebreide review van de Mascha planner staat op de planning. Dus die kun je binnenkort verwachten!

Van de avond heb ik geen foto’s gemaakt. Ik heb mijn vrijwilligersavond bij het voetbal tot 23.00 en daarna gaan Danny en ik nog op verjaardag. Rond een uur of 2 lig ik lekker in bed.

| ZONDAG |

Hallo zon! Wat fijn dat je er bent.

Zondags ontbijtje, dan mag dit 😉

Inpakken. Ik vind het lastig om te beginnen, wat je wel moet inpakken en wat nog niet. Het liefste pak ik nu alles in, maar dat is niet heel erg handig.

Na een rondje stofzuigen, wasjes draaien en opruimen chill ik hem lekker op de bank. Zondag is voetbaldag, mét een bakje chips natuurlijk!

Erwtensoep, past precies bij de titel van deze plog. Hopelijk was dit het laatste weekend dat het zo koud was en gaan we snel richting de lente. Ik kijk er zo naar uit!

In de avond ga ik even naar mijn schoonzus voor een bakje thee en duik niet te laat mijn bed in. Dit was de weekend plog voor deze week. Ik merk dat ik niet veel foto’s maak als ik aan het werk ben óf dat ik een vrije dag heb waarbij ik lekker aan het chillen ben. Dus ik ga de weekend plog aanpassen naar een week plog. In een hele week beleef ik meer dan in één weekend, dus dan is het ook leuker om met jullie te delen! Je zal niet eindeloos foto’s krijgen met mijn outfits, eten of chillen op de bank, daar is ook niet zoveel aan. Maar je zal een paar foto’s te zien krijgen per dag. Ik ben benieuwd hoe jullie dit gaan vinden!

Bedankt voor het lezen!

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?