Plog 1 | Eerste plog

Plog 1 | Eerste plog

Goedemorgen! Hierbij mijn eerste plog (photolog). Afgelopen weekend had ik een weekend vrij van het werk. Heerlijk! Zaterdag hadden we de verjaardag van mijn neefje en mijn schoonzus en zondag hadden we een ”chill” dagje en zijn we even naar de kerstmarkt in Heerenveen geweest. Ik heb foto’s gemaakt van afgelopen weekend, niet van alles wat we gedaan hebben omdat ik er toch nog een beetje aan moet wennen ;-). Kijk je mee?

| ZATERDAG |

Zaterdagochtend. Heerlijk uitgeslapen! Tijd om op te staan.

Na een douche beurtje en make-up beurtje loop ik er zo bij vandaag!

Ontbijtje. Vanilleyoghurt! Ik krijg in de ochtend nooit zoveel voedsel weg, dus dan maar zo.

Op naar Franeker, naar de verjaardag! Eerst gaan we nog even langs een favoriete winkel in Franeker, als je er dan bent moet je het ook goed doen toch!?;-)

Het cadeautje voor mijn neefje. Vind dit toch wel heel leuk om te geven. Hij gaat straks naar de basisschool, dus zal dit vast elke dag gebruiken. Is er zelf gelukkig ook blij mee!

Na de verjaardag gaan we even naar mijn schoonouders om de honden uit te laten. Ik draai me even om en dan vind ik dit. De kat wil volgens mij graag met me mee naar huis haha.

Ik ga een avondje oppassen bij mijn neefje en nichtje, altijd zo gezellig!

En ik ben model voor kapper Vajenn. Vind ik helemaal niet erg hoor, lekker als mensen in je haar zitten.

Na het oppassen ga ik nog even langs vrienden voor een verjaardag. Rond een uur of 1 is het genoeg geweest en ga ik lekker naar bed.

| ZONDAG |

Goedemorgen! Nieuwe dag, lekker een zondag om te chillen. Ondertussen wacht ik op mijn pakketje die binnenkomt. (op zondag ja!)

Mijn nieuwe jas is binnen, happy me!

In de middag gaan we naar vrienden en daar krijg ik dit, al best lang niet meer gehad. Super lekker!

Rondje kerstmarkt, wat een drukte op de zondag. Kerstmarkt viel een klein beetje tegen, vorig jaar waren er leukere kraampjes en meer etenstentjes. Nu al benieuwd naar volgend jaar.

Na de kerstmarkt eten we dit, hier had ik zoveel zin in. Lekker!

Na een dagje chillen en kerstmarkt ben ik best wel moe, dus lekker op tijd op bed! Dit was het weekend voor nu, en mijn eerste plog. Ik hoop dat jullie hem leuk vonden. De volgende keer zal ik nog meer foto’s proberen te maken.

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?