Over mij

Welkom op mijn persoonlijke stukje internet. Hier deel ik onderwerpen zoals onze kinderwens, mijn zwangerschap en het aanstaande moederschap. Ook kun je stukjes tegenkomen over interieur óf andere onderwerpen die mij bezig houden. Bloggen vind ik het leukste wat er is, maar door faalangst heb ik het even een tijdje uitgesteld. Nu heb ik eindelijk de knoop doorgehakt en daar ben ik onwijs blij mee! Elke maandag, woensdag en vrijdag kun je een artikel verwachten op deze site. 

Maar goed, deze pagina was over mijzelf. Dus daar zal ik je nu wat meer over vertellen. Ik ben dus Esmée Riemersma, 24 jaar oud en sinds 12 maart 2018 getrouwd met mijn grote liefde. Wij wonen samen met onze hond Liv in een dorp in Friesland en sinds 24 januari 2019 zijn wij de trotse ouders van Lynn Aimée. In het dagelijkse leven ben ik doktersassistente bij de spoeddienst van de huisartsen. Daarvoor heb ik in 2015  mijn MBO-doktersassistente afgerond en heb in 2017 mijn diploma Triagist in ontvangst mogen nemen. Benieuwd wat dit is? Klik hier! Ik ben sinds 2016 fulltime aan het werk als doktersassistente en vind dit enorm leuk om te doen. 

Mocht je nog meer van mij willen weten, volg mij dan op Instagram (@esmeeriemersma) of stuur mij een berichtje naar info@esmeeriemersma.nl

Ik wens je veel leesplezier op mijn site!

(foto: Fardau’s Fotografie)

 

 


Zoek je iets?