Onze vakantieplannen

Onze vakantieplannen

Het is vandaag alweer vrijdag 31 augustus en dat betekent dat het mijn laatste werkdag voor de vakantie is. Na vandaag heb ik 3 weken vrij en ik kijk daar zo naar uit! Heerlijk even 3 weken niks doen. Ik neem je mee in onze vakantieplannen!

Nu pas vakantie, tja ik vind het heerlijk! Iedereen heeft al vakantie gehad en kijkt alweer uit naar zijn/haar volgende vakantie en mijn vakantie moet nog beginnen. Zo gaat het jaar sneller voorbij heb ik het idee omdat ik het eerste deel vrij veel gewerkt heb. Maar goed, even terug naar onze vakantieplannen. Vorig jaar zijn wij voor het eerst samen op vakantie geweest. Voor het eerst ja, in die 7 jaar dat wij bij elkaar zijn, zijn wij nog niet samen naar het buitenland geweest. Voornamelijk veel in Nederland (iets met heimwee en liever thuis zijn). Maar vorig jaar september moest het dan eindelijk maar eens wat worden. We vertrokken samen naar Spanje en ik vond het onverwachts heerlijk!

Maar goed, we gaan even terug naar de vakantieplannen voor dit jaar! Er staan verschillende dingen op mijn/ons lijstje, maar of we dat gaan afwerken is het tweede 😉

 • Zolder opruimen en dingen weggooien/verkopen
  De babyspullen die we ondertussen gespaard hebben, kunnen van zolder en dan is het weer wat overzichtelijker. Er zitten nog veel spullen in dozen die ik eigenlijk uit wil zoeken en eventueel wil verkopen en/of weggeven.
 • Beginnen aan de babykamer
  Hier heb ik ZO veel zin in. We halen de meubeltjes op die we hebben uitgezocht en kunnen deze dan gelijk in elkaar zetten. Lekker rommelen op de babykamer. Krijg je weer energie van toch!?
 • Kleding uitzoeken
  Dit moet ook nodig, zoveel kleding die ik niet draag. Vind het dan zonde om dit te laten hangen terwijl je een ander er misschien ook blij mee kunt maken.
 • Weekje weg
  Dit hangt nog volledig van het weer af. We willen graag in de laatste week nog even last minute weg met Liv. Maar als het continue regent, heeft dat niet zoveel zin. Duimen op mooi weer dus!
 • Bijtanken en rustig aan doen
  Misschien komt er wel niks van van bovenstaande plannen en doe ik deze vakantie helemaal niks. Ik ga in ieder geval veel uitslapen en bankhangen. Alles voor de kleine baby!

Hoe zit dat met jullie!? Zit de vakantie er al op? Of mag je net als mij nog even genieten?

Bedankt voor het lezen!

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?