ONZE VAKANTIEPLANNEN

ONZE VAKANTIEPLANNEN

Het is inmiddels alweer bijna eind juni en dat betekend dat het eerste halfjaar van 2019 er al weer op zit. Is toch niet normaal hoe snel dat allemaal gaat? Maar goed, vanaf juni beginnen voor de meesten ook de vakantieperiode. Hoe gaan wij het dit jaar doen met onze vakantieplannen? Lees maar mee!

Vakantieplannen
Het is alweer twee jaar geleden dat wij samen op vakantie zijn geweest. Vorig jaar schreef ik ook een update over onze vakantieplannen en deelde ik mee dat wij dat jaar niet op vakantie zouden. Tóch zijn wij er nog even tussenuit geweest voordat ik ging bevallen en hoewel dat niet in het buitenland was, was dat echt even heerlijk. Lekker even met Danny én Liv samen op pad..

Dit jaar zijn er ook geen concrete plannen om samen op vakantie te gaan. We hebben afgelopen jaar aardig wat verbouwd aan ons huis, waar wij nu ook van willen genieten deze zomer. Bijvoorbeeld de nieuwe tuin, zoals jullie eerder deze week konden lezen, is nu helemaal af en als je daar zit voelt het al als vakantie.

Afzonderlijk van elkaar
Maarrrr, we hebben toch nog wel wat plannen om afzonderlijk van elkaar een paar dagen weg te gaan. – Gezellig he? – Danny gaat meestal jaarlijks met zijn vrienden een paar dagen weg en ik heb kort geleden besloten om ook een paar dagen weg te gaan. Samen met Lynn en met mijn lieve beppe – oma voor de niet friezen –, gaan wij een paar dagen genieten op Terschelling. Dit is iets waar ik enorm naar uitkijk. Even een paar dagen in een andere omgeving en een soort van quality time samen.

Ondanks dat we niet samen op vakantie gaan, willen we toch proberen dit jaar wel wat leuke dagjes uit te plannen met zijn drieën óf vieren. Dit vonden wij altijd al heerlijk om te doen, maar nu heb ik daar nog meer behoefte aan sinds Lynn er is.

Familievakantie
Begin volgend jaar staat er wel een familievakantie op de planning! Wij gaan met mijn hele familie dan een weekje naar Oostenrijk en dat is iets waar ik nu ook al enorm naar uitkijk. Wij gingen altijd ieder jaar op wintersport, maar op een gegeven moment was dat niet meer haalbaar ivm blessures van familieleden. Dus voor mij is dat al een hele tijd geleden en voor Danny is het de allereerste keer. Nog even wachten, voor we het weten is dat zover!

Tot zover onze vakantieplannen! Hebben jullie vakanties op de planning staan of blijven jullie ook lekker thuis?

Bedankt voor het lezen!

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?