Nieuwe dingen

Nieuwe dingen

Sinds November ben ik begonnen met blog’es’ff. Iets wat ik eerst totaal niet durfde, maar uiteindelijk toch geprobeerd heb. Ik ben ontzettend blij dat ik het toch doorgezet heb, mijn blog is een stukje internet waar ik mijn verhalen kwijt kan en waar ik nieuwe mensen leer kennen. Na 3 maanden proberen, heb ik besloten om door te gaan en het nog beter te maken.

De eerste 3 maanden was toch even een probeersel van wat vind ik leuk en hoe kan ik dit het beste overbrengen op mensen. Eerst was ik bang dat ik uiteindelijk geen onderwerpen meer wist, maar sinds de laatste week heb ik continue onderwerpen in mijn hoofd. – mijn hoofd stroomt ook over van al die bedenksels ;-)- Dus alles opgeschreven en toen ben ik toch maar even gaan zitten hoe het nu verder moet. Want als het zo doorgaat met die nieuwe onderwerpen en ik blijf maar 1x per 2 weken een artikel plaatsen, komt het niet goed. Dan weet ik niet meer waar ik met al die leuke dingen heen moet. Dus, wat gaat er gebeuren? Elke week op de maandags komt er een plog online. Dit is iets wat ik super leuk vind om te doen en er steeds meer handigheid in krijg qua fotografie.
Ennnnn, elke week op woensdag een artikel.

De site is ook aangepast. Ik vond mijn andere thema toch te donker, iets wat niet helemaal bij mij past, omdat ik van overzicht houd. De afgelopen week ben ik druk bezig geweest met mijn site om te kijken hoe ik het wil hebben. Eindelijk heb ik een thema gevonden waarbij het naar mijn wens is. Niet te druk, overzichtelijk en niet te donker. Een goede nieuwe start, al zeg ik het zelf!

Ook zijn er in die 3 maanden aardig wat leuke volgers bij gekomen. Ik krijg regelmatig leuke reacties op mijn artikelen of plogs en ze worden regelmatig op andere site’s gedeeld (mét toestemming). Dit is iets waar ik heel blij van word, ik krijg hier vertrouwen van en inspiratie voor nieuwe onderwerpen.

Dus, bij deze. Een nieuwe site en een nieuwe opzet! Ik ben benieuwd hoe dit uit gaat pakken en misschien word het in de toekomst nóg beter.

Bedankt voor het lezen en lieve volgers, bedankt voor het volgen!

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?