Nieuwe dingen 2.0

Nieuwe dingen 2.0

Goedemorgen allemaal! Even een kort berichtje op de dinsdag, een dag wat jullie niet gewend zijn dat ik iets plaats. Maar ik heb een leuk nieuwtje, mijn nieuwe site is gistermiddag online gegaan zoals je kan zien! Met behulp van Yuri – mein kleiner bruder –, hebben we een nieuwe site in elkaar gezet. Het is geen blogesff.com meer, maar ik ga verder onder esmeeriemersma.nl. Ik begon gratis op wordpress.com om het bloggen te proberen en nam daarna een abonnement erbij omdat het groter werd met veel volgers. Alleen ik merkte dat ik toch nóg meer wilde omdat ik het steeds leuker begin te vinden, dus er moesten wat meer opties bijkomen voor zowel uiterlijk als achter de schermen. Dus, ik heb de stoute schoenen aangetrokken en een eigen domein naam aangeschaft waar ik mee verder kan. – professioneel he!? – Dit stond nog op mijn verlanglijstje en is niet gelukt met de eerdere nieuwe dingen wat ik vertelde -klik-, dus dat hebben we maar wat later in gang gezet!

Mijn upload schema blijft zoals het nu is, de maandags voor de weekend plog en de woensdags voor een artikel, recept of tag. – het plan is om in de toekomst de vrijdags erbij te pakken voor nóg een artikel, maar dat komt vanzelf ;-)-

Thanks voor het lezen lieve volgers!

PS. Hulp nodig bij het maken van een website, logo of andere media berichten? Neem eens een kijkje op www.yuririemersma.nl.

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?