MIJN TOP 5 (MAMA)BLOGGERS

MIJN TOP 5 (MAMA)BLOGGERS

Ondertussen ben ik alweer bijna 2 jaar aan het bloggen. Iets wat ik nog (bijna) dagelijks met plezier doe! Ik ben mijn blog gestart om van mij af te schrijven, maar ook omdat ik meerdere blogs al volgde en zij mij inspiratie hebben gegeven. Mijn top 5 (mama)bloggers deel ik vandaag met jullie waardoor jullie misschien meer leesvoer hebben. 

 1. Michelle Bollen (www.bijzonderkleinwonder.nl)
  Michelle volg ik al sinds haar zwangerschap van Morris. Ik lees altijd met veel plezier haar stukjes en op dinsdag is het de dag opstarten met haar plog. Toen Michelle zwanger was van Morris, wilden wij ook graag zwanger worden. Dit lukte niet gelijk, maar door haar site bleef ik moed houden.
 2. Anouk Zwager (www.anoukzwager.nl)
  Anouk is ook een blogger wat ik al redelijk lang volg. Altijd eerlijk en open over haar zwangerschap en vooral het moederschap. Het fijne aan haar site is, dat het altijd zo lekker wegleest. Ze heeft talent voor schrijven!
 3. Marissa (www.lifeofamomaholic.nl)
  Ik volg Marissa al vanaf het begin van haar blog. Ook hebben we af en toe contact via Instagram en vind dat heel gezellig. Haar verhalen zijn heel inspirerend en vooral haar stukjes over het werk vind ik interessant om te lezen.
 4. Elise Joanne (www.elisejoanne.nl)
  Elise Joanne schrijft al heel lang en dat is zeker te merken. Ze schrijft al sinds 2013 en door haar talent voor schrijven, is het heerlijk om te lezen. Altijd eerlijk en vooral haar vlogs vind ik fijn om naar te kijken. Dat enthousiasme van haar, ik wil dat ook!


 5. Rosanne (www.lifebyrosie.nl) 
  De blog van Rosanne heb ik kort geleden ontdekt en zij hoort nu al bij mijn favoriete blogs. Rosanne schrijft ook heel fijn, open en eerlijk. Vooral na de geboorte van haar Morris, merkte ik hoe eerlijk ze over alles is. Ik hou daar van.

En? Volgen jullie hier al iemand van? Of heb ik nu mijn inspiratie doorgegeven aan jullie ;-)?

Bedankt voor het lezen!

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?