Mijn tips voor het voorbereiden van een feestje

Mijn tips voor het voorbereiden van een feestje

Iedereen geeft feesten, dus waarschijnlijk kan iedereen er over mee praten. Je viert je verjaardag, verjaardag van de kinderen, trouwerijen of andere feesten. Je nodigt familie en vrienden uit en geeft ze een onvergetelijke dag. Althans, daar probeer je voor te zorgen. Alleen gaat er wel veel aan vooraf. Wat regel je allemaal om deze mensen een onvergetelijke dag te geven? Lees maar mee!

Omdat dit jaar bij ons alles tegelijk kwam, besloten we om ook alles tegelijk te vieren voor familie en vrienden. Onze verjaardagen, het geregistreerd partnerschap en de housewarming. Heb je maar 1 keer dat je dingen hoeft te regelen. Dus, wat moet je doen om het in gang te zetten?

1. Een datum
Ja zonder een datum kom je niet zo ver he!? Het is soms lastig om een datum te plannen omdat ik weekends werk. Maar we vonden een mooie datum, dat we beide vrij waren.

2. Wie nodig je uit?
Ook handig,  je familieboek even bij langs omdat je zo’n grote familie hebt 😉

3. Uitnodigingen maken
Dit jaar hebben wij voor het eerst uitnodigingen gemaakt omdat we ook direct de adreswijzigingen doorgaven. 2 vliegen in 1 klap dus! Ik vind het persoonlijk leuker om uitgenodigd te worden via een kaartje dan via een WhatsApp berichtje. Leef nog een beetje in het oude tijdperk geloof ik.. 😉 Alleen dan wel een tipje, zet er wel op of ze even willen melden of ze komen of niet. Dit waren wij een vergeten…

4. Weersvoorspelling in de gaten houden
Ook altijd handig. Ik was ZO blij dat het afgelopen weekend mooi weer was, de visite kon lekker buiten zitten. – geen troep in huis, heerlijk- We hebben de tuin afgeschermd met een partytent, parasol en een doek. Beetje schaduw is altijd goed.

5. Voldoende boodschappen in huis halen
Dit was bij ons een beetje lastig omdat we niet wisten wie wel en niet kwamen. Dus op de gok de boodschappen in huis gehaald. Gelukkig hadden we teveel!

Zoals je al eerder las, was het feestje bij ons afgelopen weekend. En het was zeker geslaagd! Heerlijk de hele dag buiten kunnen vertoeven met veel gezelligheid.

Ik hoop dat je wat aan mijn tips hebt!

Bedankt voor het lezen.

X’
Esmee

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?