Mijn tatoeage

Mijn tatoeage

Heb jij een tatoeage dan!? Jep, die vraag krijg ik enorm vaak als ik het met iemand over tatoeages heb. Mijne is niet super groot en zit af en toe in het zicht, waardoor het vaak niet opvalt. Ik heb mijn tatoeage inmiddels alweer een jaar en daar heb ik nog geen enkele seconde spijt van gehad en denk ook niet dat ik ooit spijt ga krijgen. Er zit namelijk een betekenis achter.

Ongeveer 5/6 jaar geleden riep ik al dat ik graag een tattoo wilde samen met mijn zus. Een soort van familie tattoo waardoor je altijd aan elkaar verbonden bent, anders ook natuurlijk, maar nu door middel van een symbool. Continue werd dit uitgesteld, het ene moment was mijn zus zwanger en het andere moment dachten we er even niet aan. Tot vorig jaar juni. Ik was met mijn moeder, zus en vriend van mijn moeder naar het Oerol festival op Terschelling, waar ik de volgende opmerking had gemaakt: we moeten ook nog steeds een tattoo laten zetten he!? Waarop mijn zus antwoordde, ja waarom doen we dat nu niet!? Dus, op zoek naar een tattoo shop OP Terschelling nog wel, om te vragen of zij die week tijd hebben voor een kleine familie tattoo.

Na een korte zoektocht, kwamen we terecht bij Dotz tattoo’s in Landerum (Terschelling) en konden we gelijk plaats nemen. Samen met de eigenaar van deze shop hebben wij een ontwerp gemaakt, eerst als tekening op ons lichaam geplaatst en daarna het definitieve stuk. Mijn moeder gaf aan dat ze het een mooi ontwerp vond en daardoor hebben wij haar een soort van overgehaald om ook eentje te zetten. Mijn moeder is totaal niet van de tatoeages, maar vond dit net als ons, een mooi symbool. Dus uiteindelijk, met zus én moeder een zelfde tatoeage, alleen draag ik hem op een andere plek. Zij hebben hem beide op de pols en ik heb hem op mijn enkel zodat hij niet direct zo in het zicht is.

Hoe zit dat dan met eventueel meer tatoeages? Meestal hoor je van de mensen die eentje laten zetten, dat het best verslavend is en het niet bij eentje blijft. Aan de ene kant klopt dit wel een beetje, want na het zetten van deze tattoo, wilde ik er eigenlijk direct nog wel eentje. Maar voorlopig stellen we dat nog maar even uit. Misschien in de toekomst, wie weet!?

Ik ben enorm trots op deze tattoo en heb zoals hierboven aangegeven nog geen seconde spijt gehad. Dat is een goed teken toch!?

Hoe zit dat met jullie, hebben jullie ook een tattoo of ben je daar het ‘type’ niet voor?

Bedankt voor het lezen!

Liefs,
Esmee

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?