Mijn make-up routine

Mijn make-up routine

In het kader van, vind ik leuk om te delen, gaan we nog even door. Ditmaal mijn make-up routine. Omdat ik het zelf leuk vind om inspiratie op te doen bij andere bloggers, deel ik dit keer ook mijn make-up routine. Zo spannend is hij niet, maar ik wil je graag laten zien wat mijn favorieten zijn. Oké, komt ie! 

| CONCEALER STICK |

Ik begin altijd met mijn groene concealer stick. Ik heb best wel rode wangen, waar ik niet zo goed tegen kan. Dus het eerste groene laagje over mijn gezicht doet wonderen. Ik heb altijd de concealer van het huismerk Etos.

| FOUNDATION |

 

Daarna smeer ik een laagje foundation over het groene laagje. Geen plamuur laag, maar meestal een klein beetje om het groene te dekken. Niemand die meer iets van mijn rode wangen ziet. – oke, soms wel – Hier heb ik geen vast merk voor. Meestal als mijn foundation op is – na 1 a 2 jaar ongeveer –, kijk ik welke in de aanbieding is. Scheelt weer toch!?

| WENKBRAUWEN POEDER |

Mijn wenkbrauwen zijn niet altijd goed opgevuld, dan mist hier een haartje en dan daar. Daarom gebruik ik altijd poeder zodat het lijkt dat mijn wenkbrauwen vol zijn. Deze heb ik gekocht op de beurs Vrouw dit jaar, dikke aanrader! Klik voor link

| EYELINER |

Het is maar net of ik tijd/zin genoeg heb om deze aan te brengen. Vind het altijd wel lastig om een goede lijn te trekken, dus vaak sla ik het ook over. Ik gebruik altijd de waterproof dipliner van de Hema.

| MASCARA |

 

Ik gebruik altijd de Essence mascara van de kruidvat. De paarse is altijd mijn favoriet geweest omdat je wimpers perfect gaan staan. De zwarte essence gebruik ik als eerste laagje, geen idee waarom maar dit heb ik mezelf aangeleerd.. Dus leer het dan maar weer af 😉 De paarse essence mascara is een mega aanrader!

Dit was ‘m dan! Mijn make-up routine. Valt mee he!

Hoe ziet jullie make-up routine er uit? Gebruiken jullie dezelfde producten of totaal andere producten?

Bedankt voor het lezen!

Liefs, Esmee

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?