MIJN BLOG BESTAAT TWEE JAAR!

MIJN BLOG BESTAAT TWEE JAAR!

Het is alweer twee jaar geleden dat ik mijn eerste artikel online gooide op het internet. Met veel onzekerheid kreeg ik mezelf eindelijk de drempel over, omdat dit iets was wat ik heel graag wilde doen. Tot vandaag heb ik nog steeds geen spijt dat ik ben begonnen alleen begin ik soms vaker mijn twijfels te krijgen. Lees je mee?

Mijn website begon dus twee jaar geleden met een soort van lifestyle blog. Ik begon op mijn eerste domeinnaam blogesff.com en schreef over van alles wat mij op dat moment bezig hield (met uitzondering van onze kinderwens, omdat wij niet wilden dat mensen wisten dat we er mee ‘bezig’ waren) De onderwerpen interieur, persoonlijke dingen over mijn syndroom van Acnes tot mijn werk kwamen voorbij en ik merkte dat ik steeds meer lezers kreeg. Toen mijn blog over het beroep Triagist online kwam, steeg het van alle kanten omdat het zelfs door mijn werk gedeeld werd.

Nadat eindelijk onze wens vervuld werd, werd mijn blog een mama-lifestyle blog. Wat eigenlijk ook de bedoeling was van het starten van mijn blog. Maar doordat de wens iets uitgesteld werd, bleef het eerst bij een lifestyle blog. Ik paste mijn website zoveel mogelijk aan, zodat het een luxe uitstraling kreeg en ik kocht mijn eigen domeinnaam esmeeriemersma.nl.

De afgelopen twee jaar heb ik 210 berichten online gezet en daarnaast zijn mijn bezoekersaantallen enorm gestegen. Ik krijg ontzettend veel lieve en leuke reacties op mijn geschreven stukjes en daarbij ben ik ook blij dat ik verschillende mensen kan helpen met ‘mijn’ verhaal. Zelfs krijg ik soms de vraag van onbekende mensen of ik degene van deze blog ben. Dat is iets waar ik nog heel erg aan moet wennen en soms voelt dat ook enorm ‘awkward’ . Ik ben altijd bang dat het als iets doms gezien wordt, terwijl dat helemaal niet zo is. Sinds kort heb ik mijn nieuwe rubriek erbij ; het dagritme van. Wat ook ontzettend goed scoort en waarvoor ik al verschillende aanmeldingen heb gekregen. Wat mijn best gelezen artikelen zijn over afgelopen twee jaar? 

  1. Mijn eerste zwangerschap
  2. Het leed dat nierstuwing heet
  3. Onze kinderwagen
  4. Babynews
  5. Mijn bevallingsverhaal

Tóch krijg ik steeds vaker mijn twijfels om door te gaan met het bloggen. Het is voor mij een enorme ontspanning en daarbij vind ik het heerlijk om mijn hoofd leeg te maken. Maar zoals ik hierboven ook al vertelde, blijf ik het bizar vinden dat onbekende mensen zelfs mijn blog hebben gevonden. Men kent jou dan beter dat je zelf denkt, door het schrijven. Dus dat is nog wel een puntje waar ik over na blijf denken. Voor nu blijf ik eerst lekker doorschrijven en hoop ik nog veel leuke dingen te bereiken met mijn blog.

Bedankt dat jullie er altijd zijn, om mijn geschreven stukjes te lezen. Dat doet me heel veel!

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?