Mijn babyshower

Mijn babyshower

Voor wie mij volgt op instagram, heeft het vast wel voorbij zien komen. Gisterochtend/middag werd ik verrast met een babyshower door mijn lieve familie en vrienden! Zo ontzettend leuk, maar toch voelde het ook wel een beetje gek. Ik wist dat hij vroeg of laat zou komen, maar had het op dit moment niet verwacht. Lees je mee? 

Afgelopen week had Danny al aangegeven dat hij de zondags graag even met mij naar het tuincentrum wilde in verband met de kerstsfeer. Geen probleem dacht ik, alleen maar leuk die kerstversieringen en stemde toe om mee te gaan. De nacht van zaterdag op zondag liep alleen iets anders dan gepland. Beide hadden we een slechte/korte nacht, ik omdat ik steeds meer moeite krijg met slapen en Danny omdat hij het iets te gezellig had met vrienden. Danny springt vroeg uit bed om Liv uit te laten en om het huis op te ruimen – ideaal he? – en uiteindelijk strompel ik ook maar naar beneden omdat het slapen niet meer wil. Ik geef aan dat ik het tuincentrum liever oversla in verband met afgelopen nacht. Toch krijgt Danny mij zo ver om mee te gaan. Na een uitgebreide douche wilde ik nog even een make-upje erop doen en ik was klaar om te gaan. Alleen volgens Danny hoefde dat niet omdat het toch zondag was. Dus lekker make-up loos naar het tuincentrum.

Na een kort rondje, een bakje koffie en thee verder, besluiten we weer naar huis te gaan. Eenmaal thuis aangekomen doe ik de deur open naar de woonkamer en ineens staan alle vrienden en familie daar. Dit had ik zo niet zien aankomen. Er stonden amper auto’s in de straat en er hingen geen jassen aan de kapstok – is over na gedacht – en ineens sta je daar midden in de drukte. Het hele huis was versierd met roze slingers en er was mega veel eten.

Na een rondje knuffels en kussen uitdelen, kwamen er steeds meer mensen om de hoek. Ik denk dat we in totaal wel met 20 dames waren. Heel gezellig! Het idee was een soort van high tea, zonder babyshower spelletjes. Dit had ik al eens stiekem aangegeven bij mijn zus en schoonzus, dus daar werd gelukkig rekening mee gehouden.

Als gezamenlijk cadeau kregen wij een nieuwe babyfoon. Dit was het enige wat nog ontbrak op ons lijstje en daarom had mijn zus mij al een paar weken geleden geappt of ik haar oude babyfoon ook wilde hebben. Dit vond ik zo’n mooi ding, dus was daar enorm blij mee. Alleen dit was dus schijn, omdat ze anders bang waren dat ik al een nieuwe zou aanschaffen. Ook kreeg ik nog wat andere cadeautjes, zoals een luiertaart, kleding, hydrofielen en een knuffeltje. Heel erg blij mee!

Tussen de middag was er soep met stokbrood geregeld en nadat dat op was, gingen de eersten weer naar huis. Uiteindelijk toen iedereen weg was, zakte ik enorm in. Natuurlijk door die slechte nacht, maar ook door al die indrukken en aandacht wat je van iedereen krijgt. De komende weken kunnen wij enorm leven op lekkere snackjes, er is namelijk genoeg over haha.

Ik wil iedereen nogmaals heel erg bedanken dat ze dit voor mij gedaan hebben. In het bijzonder mijn schoonzus en zus, die de organisatie op zich hebben genomen. Ik vond het een enorm geslaagde dag!

Liefs,
Esmee

 

 

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?