Mijn 10 beste aankopen tot nu toe

Mijn 10 beste aankopen tot nu toe

Omdat ik het leuk vind om te lezen wat de beste aankopen van andere bloggers zijn én om daar weer inspiratie uit te halen wat je eventueel zou kunnen aanschaffen, schrijf ik een stukje over mijn 10 beste aankopen tot nu toe. Zoals jullie weten ben ik een echte shopaholic en heb daarom al redelijk veel verschillende dingen besteld. Maar wat mijn beste aankopen zijn, lees je hieronder! 

 1. Macbook.
  Het kost een rib uit je lijf, maar deze staat sowieso op nummer 1. Ik gebruik hem over-al voor. Van artikeltjes typen tot series kijken. Kan niet meer zonder!
 2. iPhone.
  Yep… Ik ben nog niet helemaal van mijn verslaving af. Maar het gaat al stukken beter haha. Daarom mag deze uiteraard niet ontbreken van het lijstje.
 3. Boxspring bed.
  Niet mijn aankoop, maar van Danny. En aangezien we geregistreerd partners zijn, is het bed nu ook van mij, haha. 😉
 4. Woden sneaker.
  Dikke vette aanrader! Perfecte schoenen die heerlijk lopen. Ik heb ze bij Kamsma schoenen Franeker vandaan. Klik voor linkje voor de Facebook pagina!
 5. iPad.
  Sinds ik mijn macbook heb, blijft deze toch wat vaker in de kast liggen. Geeeen idee waarom. Terwijl hij juist kleiner is dan je laptop. Maar toch, een hele goede aankoop geweest!
 6. Airfryer.
  Eerst vond ik dit totaal niet nodig, maar vriendlief vond dat wel. Sinds dat we dit ding hebben, vind ik hem onmisbaar. Zo-veel lekkerder dan een frituurpan. Maar écht!
 7. Extensions.
  Haha, ja dit is ook een hele goede aankoop geweest. Mijn haar wil uit zichzelf niet goed groeien en is ontzettend dun. Dus heb ik vorige maand de keuze gemaakt om extensions te laten zetten. Als een kind zo blij!
 8. Auto.
  Zoals je eerder al kon lezen, heb ik een heeeekel aan fietsen. Verschrikkelijk vind ik dat.. Daarom kon deze niet ontbreken op mijn lijstje.
 9. Essence mascara.
  5 jaar geleden gekocht omdat de andere soorten op waren. Maar deze mascara laat ik niet meer liggen. Je krijgt er lang ogende wimpers van.
 10. Ons nieuwe huis.
  Ja, dit is even een investering. Maar wat voor eentje! Blij met deze keuze.

Kan jij je hier wat in vinden? Of heb je totaal andere beste aankopen?

Bedankt voor het lezen!

Liefs, Esmee

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?